Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джош Гартнетт розповів про натхнення для ролі серійного вбивці

Факти

Богдана СВІТЕНКО
05 серпня 18:00
154
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джош Гартнетт розповів про свою нову роль

Джош Гартнетт розповів про натхнення для ролі серійного вбивці

Життєві історії

Американський актор Джош Гартнетт поділився подробицями своєї роботи у психологічному трилері «Западня». У цьому фільмі Джош зіграв роль Купера Адамса на прізвисько «М’ясник», який виявися серійним убивцею.

 

 

46-річний актор розповів, що черпав акторське натхнення в «психопатів», з якими йому доводилося стикатися в шоубізнесі протягом багатьох років.

 

«У нашому бізнесі багато керівників, політиків, людей... багато людей, які на вершині. Вони не проти переступити через інших або зробити жахливі речі, щоб досягти своєї мети, і відсутність емпатії це досить велика ознака психопата», розповів Джош американському щотижневому журналу Entertainment Weekly.

 

Окрім Джоша Гартнетта, в акторському складі фільму «Западня» також Аріель Доног'ю, Салека Ш'ямалан, Хейлі Мілз, Елісон Пілл, Марні Макфейл та Ванесса Смайт.

 

Свою кар’єру Джош розпочав 1997 року, дебютувавши в телесеріалі «Крекер». Проривом для актора став блокбастер «Перл-Гарбор» (2001), який, хоча й заслужив не найкращі критичні відгуки, але зібрав у прокаті США майже 200 млн доларів. Ця робота принесла Джошу Гартнетту номінацію у премії MTV за найкращу чоловічу роль.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter