Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джорджина Родрігес вразила фанатів новим фото з чоловіком

Факти

Богдана СВІТЕНКО
04 серпня 15:30
355
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джорджина Родрігес та Кріштіану Роналду

Джорджина Родрігес вразила фанатів новим фото з чоловіком

Життєві історії

 

Інфлюенсерка Джорджина Родрігес поділилася фотографією зі своїм чоловіком Кріштіану Роналду. Згодом вони провели день разом за розслабленим обідом біля басейну.

 

 

Дружина португальського футболіста підкреслила свою фігуру та довгі ноги, одягнувши гламурну кофтину та джинсові шорти. Свій образ 30-річна Джорджина доповнила туфлями на високих підборах, маленькою сумкою та невеликою кількістю прикрас із великими діамантами.

 

Поруч із нею стояв її 39-річний чоловік Кріштіану, який був одягнений у шорти та сорочку з коротким рукавом. З аксесуарів він додав великий годинник на зап’ястя та чорні окуляри. 

 

Джорджина Родрігес та Кріштіану Роналду перебувають у стосунках із 2016 року. Згодом вони заручилися, але про весілля досі нічого не відомо. Пара виховує п’ятьох спільних дітей: семирічних Єву та Марію, шестирічну Алану, дворічну Беллу та семирічного Матео. Декілька дітей з'явилися на світ за допомогою послуг сурогатного материнства, а також одна дитина, яку Родрігес народжувала сама, померла під час пологів. У самого Кріштіану Роналду також є 14-річний син від колишніх стосунків – Кріштіану-молодший.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter