Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джордж Клуні з дружиною розповіли про свою роботу на ниві правосуддя

Люди

Степан СЕМКІВ
12 квітня 21:12
690
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джордж Клуні захищає правду

Джордж Клуні з дружиною розповіли про свою роботу на ниві правосуддя

Життєві історії

 

 

Джордж та Амаль Клуні, які є співзасновниками «Фонду справедливості Клуні», розповіли про свою роботу на ниві правосуддя на Всесвітньому форумі Skoll в Оксфорді, Англія.


Місія фонду полягає в наданні безкоштовної юридичної підтримки та захисту інтересів жертв геноциду, незаконного ув’язнення та інших порушень прав людини. Фонд розпочав 2024 рік із новою командою керівників.


«Ви не можете змусити справді поганих людей стати добрими людьми. Але ви можете звинуватити людей, які мають з ними бізнес», — мовив Джордж Клуні. «Я також вважаю, що відбувається війна проти правди, проти тих, хто говорить правду, проти журналістів. Нам потрібно боротися з цим», — додав актор. 


«Ми живемо в часи жорстоких і більших конфліктів, ніж будь-коли від часів Другої світової війни», — наголосила Амаль Клуні. «Два мільярди людей, чверть населення світу, переживають насильницький конфлікт, і ми все частіше бачимо жінок і дітей на передовій», – мовила Амаль. Вона наголосила про втрату прав жінок не лише в Афганістані, а й у Сполучених Штатах. Наприклад, нещодавнє рішення Верховного суду Аризони відновити дію закону 1864 року, який забороняє майже всі аборти в штаті. «Не можна це сприймати як належне», — підсумувала Амаль Клуні.


Зірковий актор попередив про інші тенденції: «Ми живемо в часи, коли країни та уряди використовують судову систему як спосіб позбутися речей, які раніше вдавалися диктаторам», — сказав Джорж Клуні.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter