Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джордж Клуні та Бред Пітт затьмарили інших зірок на Венеційському кінофестивалі

Факти

Марія КАЛУШ
02 вересня 10:09
835
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джордж Клуні й Бред Пітт у кримінальному бойовику

Джордж Клуні та Бред Пітт затьмарили інших зірок на Венеційському кінофестивалі
Зірки кінофестивалю у Венеції

Життєві історії

 

 

Зіркові актори Джордж Клуні та Бред Пітт найкращі актори Голлівуду тримали Венеціанський кінофестиваль як на долоні, адже прем'єра їхнього нового каперського фільму «Вовки» відбулася в межах Венеційського кінофестивалю.


У фільмі вони грають кримінальних «зачисників», яких несподівано наймають на одну й ту ж роботу  позбутися тіла в готельному номері.


63-річний Клуні жартував про Пітта, який на три роки молодший за нього: «Йому 74 роки, тож йому дуже пощастило в такому віці працювати». 


Повідомляють, що Пітт і Клуні отримали по 35 мільйонів доларів за участь у каперському фільмі й наполягали на його показі в кінотеатрах. Клуні заперечив, що їхні збори сягають 35 мільйонів доларів, заявивши, що справжня цифра «на багато мільйонів нижча» від цієї суми.

 


Але виробники Apple змінили своє рішення, і фільм, який, за словами інсайдерів, коштував до 200 мільйонів доларів, тепер виходить у прокат в кінотеатрах США лише протягом одного тижня. На всіх інших територіях він буде доступний у стрімінгу, що робить його найдорожчим телевізійним фільмом з усіх коли-небудь знятих.


Apple змінила своє рішення після того, як низка дорогих фільмів, знятих стрімером, зокрема «Наполеон», «Вбивці квіткової повні» та «Аргайл», провалилися в кінотеатральному прокаті. 


На запитання, що означає той факт, що фільм з двома великими зірками потрапив одразу на стрімінг, Клуні відповів: «Очевидно, що ми в занепаді». Пітт сказав: «Мені подобається існування стрімерів, тому що ми бачимо більше історій, більше таланту, і їх бачить більше очей, але це делікатний баланс». 


Компанія Apple, яка фінансувала проєкт, витратила понад мільйон фунтів стерлінгів на оренду всього готелю Cipriani для Пітта, Клуні та їхніх друзів на вихідні.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter