Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Джордж Клуні й Адам Сендлер знімаються в новому комедійному фільмі

Факти

06 травня
169

Джордж Клуні й Адам Сендлер

Джордж Клуні й Адам Сендлер знімаються в новому комедійному фільмі

 

 

Улюбленців Голлівуду Джорджа Клуні й Адама Сендлера помітили в Італії на зніманні нового фільму «Джей Келлі». Незважаючи на те, що вони ніколи не знімалися разом, Джордж і Адам спілкувалися один з одним. 

 

62-річний серцеїд Джордж мав стильний вигляд у білому костюмі, бежевому поясі та кремових замшевих лоферах. 57-річний Адам, відомий своїм комедійним мистецтвом, обрав ансамбль химерного одягу. На його обличчі була широка посмішка, коли він проводив Джорджа через знімальний майданчик, перш ніж Джордж сів у машину, щоб перевести дух.

 

 

Майбутній фільм Netflix має великий акторський склад, враховуючи Лауру Дерн, відому роллю в «Парку Юрського періоду» та «Маленьких жінках» Грети Гервіг. Іншими зірками є: Райлі Кіо і Біллі Крадапа.  Сюжет фільму досі невідомий, однак Netflix  назвав його «смішним та емоційним фільмом дорослішання про дорослих», який має вийти 2025 року.

 

Довідка.
Джордж Клу́ні — американський актор, режисер, продюсер і сценарист.
2014 року Клуні одружився з британо-ліванською адвокаткою з прав людини Амаль Аламуддін. Їх одружив друг Клуні Вальтер Велтроні, колишній мер Рима.
6 червня 2017 року Амаль народила дочку Еллу та сина Олександра.
Адам Річард Сендлер — американський комік, актор, музикант, сценарист і кінопродюсер. Після здобуття популярності в програмі «Суботнього вечора у прямому ефірі» він зіграв у декількох фільмах в Голлівуді, які зібрали понад 100 млн доларів касових зборів.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter