Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джонні Депп зіграє Сатану в новому фільмі Террі Гілліама

Люди

Степан СЕМКІВ
10 червня 11:12
335
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джонні Депп — ідеальний актор

Джонні Депп зіграє Сатану в новому фільмі Террі Гілліама

Життєві історії

 

 

60-річний Джонні Депп продовжує своє повернення на екрани після серії судових розглядів, отримавши головну роль у новому фільмі Террі Гілліама "Карнавал наприкінці днів".


Гілліам, відомий своїми ексцентричними та сатиричними фільмами, описує проєкт як "комедію, де Бог вирішує знищити людство, а єдиний, хто намагається нас врятувати, це Сатана. Тому що йому потрібні люди в пеклі, інакше він не матиме роботи вічно!".


Депп буде партнером Джеффа Бріджеса, який зіграє роль Бога, не схожого на традиційні уявлення. "Це не той Бог, до якого ми звикли, пояснює Гілліам. Це радше природа, яка може з вами розмовляти".


В акторському складі також Адам Драйвер та Джейсон Момоа, чиї ролі наразі тримають у таємниці.

 

 Террі Гілліам і Джонні Депп


Знімання "Карнавалу наприкінці днів" розпочнуть у січні 2025 року, і Гілліам уже передбачає, що амбітні плани фільму зроблять його дорогим проєктом, зокрема через роль Бріджеса як Бога.
"Мені знадобиться анімація, щоб оживити це, каже Гілліам. У сцені з Богом є щонайменше п’ятнадцять тварин. І це буде складно, тому що це має бути реалістичним. І це буде дуже дорого!".

 

"Карнавал наприкінці днів" стане першим спільним проєктом Деппа та Гілліама з часів "Імаджинаріуму доктора Парнаса" 2009 року. Цей фільм знаменує собою черговий крок у поверненні Деппа на екрани після бурхливого періоду, пов'язаного з судовими справами проти колишньої дружини Ембер Герд. Хоча Депп виграв справу про наклеп проти Герд 2022 року, він програв схожу справу проти британської газети The Sun 2020 року.


Гілліам, здається, не боїться Деппа і вважає, що актор ідеально пасує на роль Сатани. "Він буде дуже смішним для тих, хто любить ображатися", дражнить Гілліам.
"Карнавал наприкінці днів" це амбітний проєкт, який, імовірно, породить суперечки. Зіркові актори, ексцентричний сюжет та візуальні ефекти роблять його одним із найочікуваніших фільмів 2025 року.


Джерело: https://metro.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter