Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джонні Депп не винний, бо приватний детектив не знайшов компромату

Люди

Марія КАЛУШ
14 липня 14:47
176
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джонні Депп і судовий шлюборозлучний процес

Джонні Депп не винний, бо приватний детектив не знайшов компромату

Життєві історії

 

Актор Джонні Депп

 

Пол Баррезі каже, що його досі переслідує вираз обличчя Ембер Херд, коли вона 2022 року давала свої сумнозвісні свідчення в залі суду в США, стверджуючи, що її колишній партнер Джонні Депп зґвалтував її пляшкою бурбону. Присяжних це не переконало, і вони одноголосно винесли вердикт на користь Деппа. 

 

Детектив Баррезі

 

Пол Баррезі приватний детектив з Каліфорнії, якого 2019 року найняла юридична команда Ембер Херд, щоб знайти компромат на Джонні Деппа.


Він знизує плечима. Ніхто їй не повірив. А вона ж акторка. Я думав, чи не була вона свідком чогось іншого  ніяк не пов'язаного з Деппом і чи не могла б звернутися до когось іншого. І все ж це мене непокоїть".


Щоб не було жодних сумнівів, він усе ще вважає, що присяжні винесли правильний вердикт. "Я не знайшов жодних доказів того, що Депп був здатний на таке насильство". Ось чому справа "Депп проти Херд" захоплює, навіть за два роки після того вибухового судового процесу.

 

Депп із ексдружиною Ембер Херд

 

Кожен має свою думку. Документальний серіал про судовий процес є трендом у соціальних мережах і наразі очолює чарти Netflix. Детективи все ще збирають докази по шматочках. Здається, що весь світ досі зацікавлений і стає на чийсь бік.


Але хто такий Пол Баррезі і чому його думка має значення? За його словами, він був по вуха занурений у докази. Їх ціла купа лежить перед ним на столі. "Я розмовляв із сотнями людей, усе тут",  каже він, постукуючи по ній. Кожна розмова на плівці, кожне електронне листування. Я витратив на це три місяці, не залишив жодного каменя на камені".


Він узявся встановити саме це, можливо, визнає він тепер, думаючи, навіть підсвідомо, що, допомагаючи Ембер Херд, імовірній жертві гноблення з боку чоловіка, він згадував свою матір і те, що вона пережила. 


"Я дуже хотів знайти це", говорить він про своє завдання, яке полягало в тому, щоб надати боєприпаси, які б знищили Джонні Деппа. Баррезі колоритний і суперечливий персонаж  описує себе як голлівудського фіксера. Безумовно, список його попередніх клієнтів читається як "Хто є хто в Голлівуді". Він працював на Тома Круза, Арнольда Шварценеггера, Шерон Стоун, Едді Мерфі та Джерарда Батлера або від їхнього імені.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter