Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джо Джонас заявив, що його шлюб із Софі Тернер "розпався"

Факти

06 вересня
441

Джо Джонас заявив, що його шлюб із Софі Тернер "розпався"

Джо Джонас — американський співак, подав 5 вересня у Флориді документи на розлучення після чотирьох років шлюбу зі своєю дружиною, акторкою "Гри престолів" Софі Тернер. Про це повідомляє E! Online.


Музикант подав документи на розлучення, які ексклюзивно отримало видання, зазначивши в них, що "шлюб між сторонами безповоротно розірваний".


Документи також вказують на те, що двоє доньок зіркової пари — трирічна Вілла і дитина 14-ти місяців, яка в документах зазначена за ініціалами D.J —  живуть зі співаком у його будинку в Маямі. 

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


Стосовно опіки над дітьми в документах зазначено, що "найкращим для дітей є спільна батьківська відповідальність". Окрім того, є вимога встановити "розклад спільного використання часу, який передбачає постійні контакти з обома сторонами" та "зобов’язання кожної сторони щодо аліментів на дітей".

 

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку


34-річний Джоанс і 27-річна Тернер одружилися чотири роки тому. Згідно з отриманою інформацією, вони мають дійсний шлюбний договір. E! News звернулися по коментар до представників знаменитостей, проте не отримали відповіді.


На сьогодні ані зірка "Гри престолів", ані відомий співак публічно не висловились про своє розлучення. Лишень декілька днів тому в мережі з’явились перші чутки про проблеми між ними, адже Джо не надягнув обручку, а Софі не прийшла на його концерт.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter