Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джим Керрі продає свій розкішний будинок, зменшуючи ціну втретє

Люди

Степан СЕМКІВ
24 травня 14:25
303
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джим Керрі і його особняк

Джим Керрі продає свій розкішний будинок, зменшуючи ціну втретє

Життєві історії

 

 

Джим Керрі знизив ціну на свій особняк у районі Брентвуд у Лос-Анджелесі. Daily Mail повідомила, що його виставлено за 21,9 мільйона доларів. У лютому 2023 року будинок продавали за 29 мільйонів доларів. За два місяці ціну зменшили до 27 мільйонів, а потім знову зменшили, до 24 мільйонів.

 

 

Актор придбав будинок площею понад 12 700 квадратних футів 1994 року за 3,8 мільйона доларів. У маєтку є п'ять спалень і шість ванних кімнат.

 

 «Упродовж трьох десятиліть будинок був для мене святим місцем. Зараз я не проводжу там багато часу і хочу, щоб хтось інший насолоджувався цим», — сказав Керрі виданню The Post торік.

 

 

Медіа писали, що Керрі планував піти на пенсію. Проте тепер він зіграє головну роль у третій частині «Їжака Соніка», яка вийде в грудні цього року.

 

Довідка. Джим Керрі – канадсько-американський актор, комік і художник. Свою славу актор здобув завдяки фільмам: «Маска», «Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин», «Ейс Вентура-2: Поклик природи», «Дурний і ще дурніший», «Брехун, брехун», «Брюс Усемогутній». Актор є одним із найбільш високооплачуваних коміків у США.
Керрі був одружений упродовж семи років з Мелісою Вомер. Він має доньку Джейн Ерін 1987 року народження. Стосунки пари не були ідеальними: часом поведінка і вчинки актора були досить дивакуватими. Унаслідок частих сварок і непорозумінь пара розлучилась. Джим сплатив за рішенням суду ексдружині сім мільйонів доларів. 
Тривалий час в актора була депресія, від якої він лікувався за допомогою пігулок і вітамінів. Проте найкраще йому допомагають заняття спортом. 

 

Джерело: https://www.the-express.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter