Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джіджі Хадід у золотій блискучій спідниці та із зухвалим розрізом до стегна

Факти

Марія КАЛУШ
31 серпня 18:17
152
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джіджі Хадід і Бредлі в будинку Тейлор Свіфт

Джіджі Хадід у золотій блискучій спідниці та із зухвалим розрізом до стегна
Хадід у новій рекламній кампанії

Життєві історії

 

 

Іще один день, іще один шалений модний момент для супермоделі Джіджі Хадід!


26 серпня Хадід запалила інстаграм захопливою новиною вона стала обличчям нового аромату парфум від Rabanne. І в істинному стилі Джіджі вона засліпила у відеокліпі, одягнувши золоту блискучу спідницю з кольчуги зі зухвалим розрізом до стегна і кроп-топ у тон, коли крокувала золотим подіумом. 


Зі сміливим ланцюговим намистом і легкими хвилями білявого волосся модель іще раз довела, чому вона є королевою подіуму. Джіджі Хадід демонструє речі в золотій кольчужній спідниці для нової парфумерної кампанії на тлі чуток про розставання з Бредлі Купером.

 


Супермодель підписала свій пост: «Це має коштувати мільйон, щоб так добре пахнути». Її шанувальники заповнили коментарі похвалами, підбадьорюючи її за те, що вона зіграла головну роль у черговій кампанії краси. «Золото і розкіш = Джіджі». «MY QUEEN. Ти така чудова». «Ого, просто дивовижно».


Раніше Джіджі Хадід і Бредлі Купера помітили в будинку Тейлор Свіфт. Особняк Тейлор Свіфт на Род-Айленді став гарячою точкою для вечірки біля басейну у вихідні, яка зібрала зоряний натовп. Серед гостей був і Бредлі Купер, який привіз свою доньку Леа, яку він виховує з моделлю Іриною Шейк, щоб приєднатися до веселощів.


На вечірці були присутні такі зірки, як Райан Рейнольдс, Блейк Лайвлі, Тревіс Келсі та його брат, а також подружжя Махоумів. Однак Джіджі не було помітно, що породило в шанувальників цікавість і змусило кількох людей підняти брови щодо статусу її стосунків з Купером.


Але згодом до рук Page Six потрапили фотографії моделі на терасі маєтку Свіфт у неділю. Хоча на них модель зовсім не з Купером, очевидно, вона все ж була частиною веселощів.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter