Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джіджі Хадід прогулювалась вуличками Нью-Йорка у класичному вбранні

Люди

Степан СЕМКІВ
16 жовтня 13:26
312
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джіджі Хадід і стосунки з Бредлі Купером

Джіджі Хадід прогулювалась вуличками Нью-Йорка у класичному вбранні
Супермодель у Нью-Йорку

Життєві історії

 

 

29-річна модель одягла светр у червоно-бежеву смужку, червону шапку-біні та джинси. У Джіджі була червоно-чорна фланелева сорочка, зав’язана на талії, і біла толстовка, яку в один момент вона закрутила через голову. Модель взула білі кросівки та наділа сонцезахисні окуляри. 


Дівчина актора Бредлі Купера останніми тижнями була зайнята подорожами всім світом для різноманітних модних заходів. Кажуть, що пару познайомила колишня дівчина Купера, модель і мати його дочки Леї, 38-річна Ірина Шейк. Джіджі також є мамою чотирирічної Кхаї від  колишнього хлопця Зейна Маліка, якому 31 рік.

 


Джерело DailyMail.com у липні повідомило, що Бредлі планує зробити моделі пропозицію. «Бредлі вже вирішив, що збирається попросити Джіджі вийти за нього заміж». За словами інсайдера, вони вже обговорювали одруження та спільне майбутнє. «Це навіть не питання. Вони обговорювали сім'ю та шлюб на ранніх стадіях своїх стосунків. Вони були віддані одне одному і своїм планам протягом певного часу, й тепер це лише питання часу», стверджує джерело.


«У Бредлі лише кілька проєктів, які зараз у виробництві, а після цього нічого не заплановано.


Минулого місяця Джіджі змоделювала мінісукню зі скотчу DHL для показу Vetements під час Тижня моди в Парижі. Коротка сукня, яка облягала фігуру, створювала ілюзію, ніби вона оповита фірмовою жовто-червоною пакувальною стрічкою.


Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter