Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джіджі Хадід попросила вибачення за поширення неправдивої інформації про Ізраїль

Люди

Михайло СТОЛЯР
29 листопада 08:59
594
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зірка перепросила за свої заяви

Джіджі Хадід попросила вибачення за поширення неправдивої інформації про Ізраїль

ЗІРКИ

 

Джіджі Хадід — американська супермодель палестинського походження, попросила вибачення за поширення неправдивої інформації про Ізраїль, коли терористи захоплювали заручників в ізраїльських містах. Про це повідомляє видання Marca.


Раніше вона стверджувала, що Ізраїль є єдиною країною у світі, яка тримає дітей як військовополонених, використовуючи приклад палестинця Ахмада Манасри, якого ізраїльська поліція заарештувала у віці 13 років і засудила до 12 років ув’язнення за ножове поранення двох ізраїльтян. Однак її заяву розкритикували за поширення дезінформації та антисемітизму.

 


У новому дописі на інстаграм-сторінці Хадід пояснила свої наміри й перепросила за неправильний приклад. Проте вона мала на увазі, що палестинським дітям, яких заарештували військові Ізраїлю, часто не надають ті ж права, що й ізраїльській дитині, звинуваченій у тому ж злочині. 


"Я мала на меті зосередитись на питаннях прав людини. Ось чому я також хочу повторити, що нападати на будь-яку людину, звичайно, й на євреїв, ніколи не можна. Брати в заручники невинних людей ніколи не можна. Завдавати комусь шкоду, оскільки вони євреї, ніколи не може бути окей. Це неправильно", — написала Хадід.


Нагадаємо, що на початку вторгнення терористів ХАМАС на територію Ізраїлю Джіджі засудила насильство з обох сторін.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter