Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джіджі Хадід попросила вибачення за поширення неправдивої інформації про Ізраїль

Люди

29 листопада
557

Зірка перепросила за свої заяви

Джіджі Хадід попросила вибачення за поширення неправдивої інформації про Ізраїль

ЗІРКИ

 

Джіджі Хадід — американська супермодель палестинського походження, попросила вибачення за поширення неправдивої інформації про Ізраїль, коли терористи захоплювали заручників в ізраїльських містах. Про це повідомляє видання Marca.


Раніше вона стверджувала, що Ізраїль є єдиною країною у світі, яка тримає дітей як військовополонених, використовуючи приклад палестинця Ахмада Манасри, якого ізраїльська поліція заарештувала у віці 13 років і засудила до 12 років ув’язнення за ножове поранення двох ізраїльтян. Однак її заяву розкритикували за поширення дезінформації та антисемітизму.

 


У новому дописі на інстаграм-сторінці Хадід пояснила свої наміри й перепросила за неправильний приклад. Проте вона мала на увазі, що палестинським дітям, яких заарештували військові Ізраїлю, часто не надають ті ж права, що й ізраїльській дитині, звинуваченій у тому ж злочині. 


"Я мала на меті зосередитись на питаннях прав людини. Ось чому я також хочу повторити, що нападати на будь-яку людину, звичайно, й на євреїв, ніколи не можна. Брати в заручники невинних людей ніколи не можна. Завдавати комусь шкоду, оскільки вони євреї, ніколи не може бути окей. Це неправильно", — написала Хадід.


Нагадаємо, що на початку вторгнення терористів ХАМАС на територію Ізраїлю Джіджі засудила насильство з обох сторін.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter