Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джіджі Хадід і її сестра Белла подарували мільйон доларів палестинцям

Люди

Марія КАЛУШ
02 червня 11:27
113
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джіджі Хадід і її допомога

Джіджі Хадід і її сестра Белла подарували мільйон доларів палестинцям

Життєві історії

 

Мохамед Анвар Хадід із доньками Джіджі і Белою

 

Представник Белли Хадід повідомив агенції новин ПА, що мільйон доларів США був призначений для рівномірного розподілу між чотирма гуманітарними організаціями, які зосереджені на дітях і сім’ях Палестини: Heal Palestine, Palestine Children’s Relief Fund (PCRF), World Central Kitchen (WCK) і United. 


Батько родини Хадід, палестинський магнат нерухомості Мохамед Анвар Хадід, активно підтримує народ Палестини під час конфлікту в Газі. Мохамед у своїй публікації в інстаграмі написав: «Нам не потрібно просити про припинення вогню. Ми корінні жителі землі. Ми вимагаємо припинення окупації та колоніалізму».


Після нападу ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня 29-річна Джіджі написала в інстаграмі: «Мої думки з усіма, хто постраждав від цієї невиправданої трагедії, і щодня цей конфлікт забирає невинні життя, зокрема життя дітей. Я відчуваю глибоке співчуття палестинцям на шляху боротьби за життя під окупацією».


У травні 27-річна Белла, яку Британська рада моди 2022 року назвала моделлю року, написала в соціальних мережах: «Я спустошена втратами палестинського народу та відсутністю співчуття від державних систем у всьому світі».


На Каннському кінофестивалі минулого місяця Белла Хадід була одягнена в червоно-білу сукню з куфії, традиційної арабської тканини, яка асоціюється з Палестиною. Вона написала в інстаграмі, що це «прекрасний спосіб представити історію, працю любові, стійкість і, що найважливіше, мистецтво історичної палестинської вишивки».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter