Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джіджі Хадід дебютувала з оновленим світлим кольором волосся

Факти

Степан СЕМКІВ
16 жовтня 13:18
9
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джіджі Хадід і її «кашеміровий блонд»

Джіджі Хадід дебютувала з оновленим світлим кольором волосся
Зміна іміджу супермоделі

 

 

За останні кілька тижнів журнал Glamour опублікував нові знімки 29-річної супермоделі, яка прогулюється Нью-Йорком. Лондонський колорист Джемма Смідмор порівняла її новий образ з розкішною текстурою кашеміру. Шанувальники відзначили, що її оновлений відтінок це світлий відтінок, лише на тон темніший від блонду, який вона демонструвала торік. 


Після того, як Glamour опублікував нове фото Хадід у Великому Яблуку в інстаграмі, шанувальники засипали коментарі похвалами за її приголомшливе перетворення, навіть проводячи порівняння з відтінком блонду, який зараз демонструє її подруга Тейлор Свіфт.


«Із цим кольором вона схожа на Тейлор Свіфт», написав один з них, а інший додав: «Виглядає як колір Тейлор», маючи на увазі 34-річну Свіфт. Ще хтось зазначив: «Вона вбиває його», а інші передали свої думки за допомогою смайликів-сердечок.  

 


У розмові з виданням стиліст Смідмор пояснив, що образ «кашемірової блондинки» Хадід досягається шляхом нанесення мелірування по всьому волоссю. «Клієнти просять мене про більш м'який, не такий зухвалий блонд, поділилася вона, з кашеміровим блондом ви отримуєте м'який вигляд, а відростання не породжує заперечень, тому що воно було дуже тонко сплетене під час створення. Це також допомагає поліпшити якість і стан волосся, тому що вам не потрібно використовувати багато відбілювача, щоб створити цей образ. Це справжня суміш тонів».  


«Яка блондинка не хоче, щоб її колір мав дорогий вигляд?  Смідмор продовжує: — Він надзвичайно м'який, змішує холодні та теплі тони у вашому волоссі з надзвичайно тонкими, делікатними, маленькими сплетеними вогниками.... Він створює легку, розкішну блондинку».  


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter