Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джеремі Реннер розповів про свій стан здоров’я та участь у майбутніх фільмах

Факти

27 червня
216

Джеремі Реннер пише книгу про своє життя

Джеремі Реннер розповів про свій стан здоров’я та участь у майбутніх фільмах

 

 

Джеремі Реннер дав інтерв’ю та поділився думками про повернення до акторської діяльності після ледь не смертельної аварії 18 місяців тому. Зараз у нього немає бажання до нових складних ролей, оскільки він зосереджений на своєму фізичному та психічному відновленні.


"У мене просто немає енергії на це. У мене немає палива", сказав Реннер ведучим Віллу Арнетту, Джейсону Бейтману та Шону Хейсу в їхньому подкасті Smartless під час епізоду, що вийшов у понеділок. "Я маю стільки пального, щоб вкласти в цю реальність, це тіло, всі ці речі. Я не можу просто піти і грати у вигадану реальність просто зараз. Тому що це займає багато часу, щоб бути тут щодня, щоб я міг, знаєте, мати позитивне мислення, щоб я міг прогресувати, щоб я завжди міг рости".


Реннер, чий серіал "Мер Кінгстауна" на телеканалі Paramount+ зараз показує третій сезон, зламав понад 30 кісток унаслідок нещасного випадку на Новий рік 2023 року. Коли він намагався розчистити сніг, його переїхала снігоприбиральна машина вагою 14 300 фунтів біля його будинку в Ріно, штат Невада. Реннер розповів, що його грудну клітку відновили металом, а також пластинами на обличчі й титановими стрижнями в одній з ніг. 

 


Реннер, який також добре відомий за роллю Соколиного Ока в кіновсесвіті Marvel і отримав номінацію на "Оскар" за свою проривну роль у фільмі "Знедолені", розповів ведучим, що до нової ролі він не був готовий, тому що зніматися в чомусь важкому для нього просто нездійсненно. 


"Я все ще намагаюся жити в реальності, намагаюся жити", сказав Реннер. "Тож мені було важко перетнути цю межу... Це було велике випробування. Для мене було дуже, дуже складно психологічно подолати цей пагорб", заявив він у відповідь на коментар Бейтмана про те, що його робота стала неможливою до виконання. 


"Я все ще борюся з цим іноді.... Я не сприймаю це дуже серйозно. У мене персонаж, якого я дуже добре вмію грати, і я добре знаю серіал, тому мені було б легко повернутися в нього…", додав актор. 


Реннер також розповів слухачам популярного подкасту, що пише книгу про своє життя впродовж останніх років, коли він відновився фізично й морально після зіткнення зі смертю. "Я планую витратити на це все літо, сподіваюся, що зможу випустити її до кінця року або на початку наступного", зазначив він.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/ 

 

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter