Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес знову зіштовхнулась із критикою за модний промах

Факти

Марія КАЛУШ
16 вересня 18:41
268
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дженніфер Лопес у дивній сукні

Дженніфер Лопес знову зіштовхнулась із критикою за модний промах
Зірковий промах

Життєві історії

 

 

На прем'єрі фільму «Нестримні», що відбулася 6 вересня на Міжнародному кінофестивалі в Торонто, співачка та акторка Лопес з'явилася на червоній доріжці у сміливій сукні для дискотеки від Tamara Ralph зі зухвалими боковими вирізами, скріпленими чорними бантиками.


Зайве говорити, що це був ризикований ансамбль, який змусив усіх замислитися, як їй вдалося уникнути збою в гардеробі!


У той час як деякі шанувальники вважали, що це була ідеальна сукня для помсти, інші були менш вражені, називаючи вбрання «вульгарним» і одним з її найгірших модних моментів. 


Користувачі побігли до розділу коментарів в Instagram Page Six, де висловили свої думки щодо її зухвалого образу. «Їй потрібно помститися своєму стилістові». «Дешево і безглуздо». «Це не має нічого спільного з її віком, це просто жахлива сукня». «Це, безумовно, найгірша сукня, яку вона коли-небудь одягала; їй потрібно звільнити стиліста».

 


За день до прем'єри фільму «Нестримні» колишню дружину Бена Аффлека помітили під час відвідування спа-салону та екскурсії особняком у Беверлі-Гіллз вартістю 27 мільйонів доларів.
Того дня вбрання 55-річної жінки було досить простим блакитний кардиган, білий кроп-топ і джинси-кльош, але воно однаково спричинило суперечки, оскільки деякі люди стверджували, що воно не відповідає її віку.


Втім, Джей Ло, схоже, не надто переймається критикою свого вбрання. У розмові з PEOPLE на прем'єрі «Нестримних» вона розповіла, що її сукня для дискотеки майже не мала успіху. «Була дискусія про те, варто мені її вдягати чи ні», поділилася вона. Зрештою, вона розсміялася і впевнено вийшла у світ у цій сукні!


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter