Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек проводять час окремо

Люди

Богдана СВІТЕНКО
21 липня 13:38
181
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дженніфер Лопес знову без Бена

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек проводять час окремо

Життєві історії

 

Американську акторку та співачку Дженніфер Лопес помітили, коли вона виходила з елітного тренажерного залу в Хемптонсі (Нью-Йорк). Якщо придивитись уважніше, то може здатися, що Дженніфер робить тиху заяву про своє особисте життя.

 

 

54-річна Дженніфер Лопес була одягнена у спортивне вбрання, а на її шиї висіло намисто, вкрите діамантами, у вигляді її імені. Не так давно Лопес іще носила намисто з іменем свого чоловіка Бена Аффлека.

 

Лопес не з’являлася на фото з Аффлеком майже 50 днів. Востаннє це трапилося, коли подружжя разом відвідували баскетбольний матч сина Аффлека Семюеля. Також другу річницю весілля та День незалежності Америки Дженніфер і Бен провели окремо одне від одного. Попри те, що вони досі носять обручки та не підтверджували чуток про розлучення, багато джерел вказують на можливий кінець їхнього шлюбу. Водночас Дженніфер зовсім нещодавно скасувала свій тур, щоб провести більше часу з родиною.

 

У Дженніфер Лопес та американського актора Бена Аффлека немає спільних дітей. Але в Лопес є двоє дітей від колишнього чоловіка Марка Ентоні: 16-річна Еммі та 16-річний Максиміліан. У Аффлека ж є троє спільних дітей із Дженніфер Гарнер: 18-річна Вайолет, 15-річний Фінн і 12-річний Семюель.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter