Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес подала документи на розлучення з Аффлеком

Люди

Марія КАЛУШ
22 серпня 17:25
118
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Лопес, причини сімейних конфліктів і доля каблучок

Дженніфер Лопес подала документи на розлучення з Аффлеком
Дату розлучення зірок визначено

Життєві історії

 

 

55-річна співачка Лопес подала на розлучення у вівторок і вказала датою розірвання шлюбу 26 квітня, після місяців спекуляцій про те, що вона вже розлучилася з 52-річним актором Аффлеком. 


Однією з величезних помилок було наполягання Дженніфер на оприлюдненні приватних аспектів їхніх стосунків, які шанувальники побачили в її документальному фільмі «Найбільша історія кохання, якої ніколи не розповідали».


У фільмі Бен дізнався, що Дженніфер поділилася з музикантами своїми любовними листами, які він тримав у таємниці понад двадцять років. 


Голлівудська зірка, який десятиліттями боровся з алкоголізмом і залежністю від азартних ігор, був «приголомшений» тим, що вона поділилася ними, оскільки він чіплявся за своє листування зі співачкою протягом 13-річного шлюбу з Дженніфер Гарнер. 

 


Пізніше Бен склав листи та електронні повідомлення в книгу, щоб подарувати Джей Ло, коли вони возз'єдналися 2021 року. 


«Казковий» шлюб Дженніфер Лопес і Бена Аффлека був приречений від самого початку, кажуть інсайдери, оскільки вона «ніяк не могла контролювати свого чоловіка, а він не міг змінити її».
Бен розповідав про своє бажання не говорити про свої стосунки, коли вперше почав зустрічатися з Дженніфер 2021 року. Актор розповів Wall Street Journal: «Один з найважчих уроків, який я засвоїв, полягає в тому, що не варто ділитися всім зі світом. 


«Мені зручніше просто навчитися знаходити межу між тим, чим я хочу ділитися, і тим, чим не хочу. Я не знаю, добре це чи погано. Не знаю. Я знаю, що мені комфортніше, коли в моєму житті є здорові межі, за якими я можу по-дружньому і прямо сказати вам, що я просто не хочу розповідати про свої особисті стосунки в газеті».


Погляди Бена відрізнялися від поглядів Дженніфер, яка вирішила розповісти історію їхнього кохання у своєму документальному фільмі, що вийшов на Amazon Prime. У фільмі Бен був «приголомшений», коли побачив, що її музиканти риються в його приватних любовних листах, які Джей Ло дала їм заради натхнення для свого наступного альбому. Про те, як йому сподобалося зберігати листи в таємниці, Бен додав: «Я дійсно знайшов красу, поезію та іронію в тому, що це найбільша історія кохання, яка ніколи не була розказана. Якщо ви робите про неї запис, це схоже на те, що ви її розповідаєте». 


В іншому місці документального фільму Бен сказав: «Речі, які є приватними, я завжди вважав священними й особливими, тому що частково вони є приватними». 

 

Каблучки Лопес залишаться на пам'ять?

Дженніфер Лопес офіційно подала на розлучення з Беном Аффлеком, тож що вона тепер робитиме зі своєю «щасливою» зеленою обручкою вартістю 5,6 млн дол.? Враховуючи її історію, цілком імовірно, що вона додасть цю каблучку до своєї вже вражаючої колекції з п'яти обручок, збільшивши її вартість до понад 17 мільйонів доларів.
Зрештою, у неї все ще є рожевий камінь, який Бен подарував їй 20 років тому, а також каблучки від колишніх чоловіків Марка Ентоні, Кріса Джадда й Оджані Ноа. А ще у неї є обручка від Алекса Родрігеса, за якого вона так і не вийшла заміж.
Але найдорожчою для неї залишається каблучка з блакитним діамантом від Ентоні вартістю 6,5 млн дол.



Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter