Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес на прогулянці в оточенні двох мексиканців

Люди

Марія КАЛУШ
07 липня 19:58
202
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дженніфер Лопес не робить офіційних заяв

Дженніфер Лопес на прогулянці в оточенні двох мексиканців

Життєві історії

 

 

Дженніфер Лопес знову змусила шанувальників говорити про своє особисте життя, з'явившись на публіці з обручками Бена Аффлека. 14 липня папараці заскочили співачку під час прогулянки в Бріджгемптоні, штат Нью-Йорк, в оточенні свого менеджера Бенні Медіни та тренера з вокалу Стіві Маккі.


На фото чітко видно обручки на пальці Лопес, одна з яких має гравіювання "B" ймовірно, ініціал Бена. Це сталося вперше за місяць після того, як пару востаннє бачили разом на публіці. Відтоді ЗМІ рясніють чутками про проблеми в їхніх стосунках, аж до розлучення.

 

 

Олії у вогонь підлив факт, що Бен Аффлек увесь цей час перебуває в Лос-Анджелесі з трьома дітьми від колишньої дружини Дженніфер Гарнер.


Однак, окрім обручок, на пальці Лопес помітили й інші ювелірні вироби, зокрема каблучку з діамантом, яку їй подарував Бен під час заручин. Також співачка не знімає кулона з іменем "Бен", який він подарував на честь дня народження.

 

Бен Аффлек

Зіркова пара не робить офіційних заяв щодо стану своїх стосунків, залишаючи шанувальників у невідомості. Ось що відомо з достовірних джерел: Дженніфер Лопес і Бен Аффлек не з'являлися разом публічно більш ніж місяць, Аффлек перебуває в Лос-Анджелесі з дітьми від Дженніфер Гарнер.


Жодного офіційного підтвердження чи спростування чуток про розлучення не було. Варто зазначити, що ситуація з обручками може мати різні пояснення. Можливо, Лопес просто не хоче знімати подарунки коханого чоловіка, навіть якщо їхні стосунки переживають складний період.


З іншого боку, це може бути свідомим жестом, яким вона демонструє вірність шлюбу. Тільки час покаже, чи зможуть Дженніфер і Бен подолати труднощі й зберегти свій шлюб.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter