Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес із Беном Аффлеком на червоній доріжці вдвох

Люди

Степан СЕМКІВ
28 серпня 12:25
126
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дженніфер Лопес на прем’єрі нового фільму

Дженніфер Лопес із Беном Аффлеком на червоній доріжці вдвох
Вимушене возз'єднання зірок

Життєві історії

 

 

Рішення Дженніфер Лопес подати на розлучення з Беном Аффлеком минулого тижня ні для кого не стало шоком, це було лише підтвердженням того, що світ прогнозував протягом кількох місяців. Однак ніхто не очікував, що вони так швидко возз'єднаються. Вже за кілька тижнів пара відвідає прем'єру свого нового фільму «Нестримні», а це означає, що вони одночасно пройдуться червоною доріжкою. 


Дженніфер Лопес подала на розлучення з Беном Аффлеком 20 серпня 2024 року, за два роки після традиційної весільної церемонії. Офіційною датою їхнього одруження було 16 липня в Лас-Вегасі, але в серпні вони відсвяткували весілля з друзями та родиною в Джорджії. 55-річна жінка подала заяву до Вищого суду округу Лос-Анджелес і вказала 26 квітня 2024 року як дату розлучення. Вона подала на розлучення сама, не користуючись послугами адвоката, і формально є самопредставником.


«Вона дуже старалася налагодити стосунки, і її серце розбите, повідомило джерело People. «Діти є головним пріоритетом, як це було завжди», зазначило джерело. Нещодавно Дженніфер Лопес скасувала свій світовий тур, назвавши причиною скасування бажання проводити більше часу з родиною.

 


Прем'єра фільму «Нестримні», який зняла компанія Бена Аффлека Artists Equity, з його колишньою дружиною Дженніфер Лопес у головній ролі, відбудеться 6 вересня на Міжнародному кінофестивалі в Торонто. Однак ми припускаємо, що люди дивитимуться фільм, щоб побачити (незграбну?) взаємодію Дженніфер і Бена на червоній доріжці.


І, що ще гірше, за даними DailyMail, продюсери фільму «підштовхують їх до спільної появи», щоб «створити ажіотаж навколо фільму». Інші видання, зокрема PageSix, повідомляють, що Аффлек пропустить захід, що має сенс, враховуючи його історію нелюбові до публічних виступів, настільки, що він має помітно нещасний вигляд на більшості червоних доріжок.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter