Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек переживають своє розлучення в колі родини

Люди

Степан СЕМКІВ
17 вересня 13:57
413
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дженніфер Лопес обідала з Беном Аффлеком

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек переживають своє розлучення в колі родини
Зіркове подружжя на обіді

Життєві історії

 

 

Зіркова пара провела «веселий обід» зі своїми дітьми в Polo Lounge в готелі Beverly Hills в Лос-Анджелесі 14 вересня, менш ніж за місяць після того, як 55-річна Лопес подала на розлучення з 52-річним Аффлеком, повідомило джерело PEOPLE.


Діти Аффлека, 15-річна Серафіна і 12-річний Семюель, а також близнюки Лопес, 16-річні Еммі і Макс, були частиною денної прогулянки. (Аффлек також є батьком 18-річної Вайолет, яка є першокурсницею коледжу. Всіх трьох дітей він виховує з колишньою дружиною Дженніфер Гарнер, а Лопес із колишнім чоловіком Марком Ентоні).


«Вони всі зібралися разом на веселий обід, щоб діти могли поспілкуватися», розповідає інсайдер. «Дженніфер намагається бути дружньою з Беном. Хоча вони все ще рухаються вперед із розлученням. Вони полюбовно залагоджують фінансові питання». 

 

Джерело додає: «Розлучення ніколи не буває легким, але Дженніфер не хоче бути егоїстичною в цьому питанні. Діти завжди ладнали і веселилися разом. Вона щаслива, коли бачить, що діти щасливі разом. Щасливі діти це її пріоритет».


Ця дата ознаменувала другу річницю традиційної весільної церемонії пари в Джорджії. Вперше вони одружилися в Лас-Вегасі 17 липня 2022 року.


Лопес подала заяву до Вищого суду округу Лос-Анджелес і вказала 26 квітня 2024 року як дату розлучення. Вона подала на розлучення сама, не користуючись послугами адвоката, і формально була самопредставником. Причиною розриву були названі непримиренні розбіжності.

 


Зірка Лопес не просила подружньої підтримки для жодної зі сторін, а джерело повідомило PEOPLE, що колишні не зв'язали себе узами шлюбу, уклавши шлюбну угоду. Газети також повідомляли, що Аффлек і Лопес розділили гонорар адвоката, і що Лопес хоче відновити своє прізвище.


Лопес і Аффлек також вирішують питання з нерухомістю на тлі свого розлучення. Ще в червні вони тихо виставили на продаж свій спільний особняк у Беверлі-Гіллз вартістю 68 мільйонів доларів, хоча наступного місяця вирішили публічно виставити його на продаж. (Вони придбали його в червні 2023 року за трохи менше ніж 61 мільйон доларів).


Відтоді Аффлек придбав собі новий будинок за 20,5 млн дол., а Лопес з квітня шукає нове житло в Лос-Анджелесі.


Джерело: https://people.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter