Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Гарнер знала наперед, чим закінчиться шлюб Бена Аффлека

Люди

Марія КАЛУШ
08 серпня 14:38
197
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Гарнер і нові старі стосунки

Дженніфер Гарнер знала наперед, чим закінчиться шлюб Бена Аффлека
Ексдружина Бена Аффлека дивиться в майбутнє

Життєві історії

 

 

Акторка Дженніфер Гарнер, схоже, підтримувала свого колишнього чоловіка Бена Аффлека протягом усіх його стосунків із Дженніфер Лопес, на превеликий жаль для співачки. Актриса знову прийшла на допомогу акторові "Бетмена проти Супермена".


Згідно з повідомленнями, Гарнер справді з'являється до свого колишнього, який є батьком її трьох дітей, 18-річної Вайолет, 15-річної Серафіни та 12-річного Семюеля. І якщо вірити інсайдерам, вона, як не дивно, відчуває "полегшення" від того, що їхній з Джей Ло шлюб, найімовірніше, незабаром може розпастися.


Дженніфер Гарнер ніколи не вважала Дженніфер Лопес і Бена Аффлека "гарною парою". Інсайдер розповів виданню Life & Style, що акторка Yes Day лише "підтримувала" шлюб актора з Лопес, але "не було таємницею, що вона не вважала його та Джей Ло хорошою парою".

 


"Джен була надзвичайно толерантною і завжди знаходила спосіб прикусити язика й бути привітною з Джей Ло, коли вони були в одній кімнаті. Але, правду кажучи, вони були як дві краплі води, ви не могли знайти двох більш різних людей", додав інсайдер.


Хоча про розставання ще не оголошено, стає все більш імовірним, що про їхнє розлучення стане відомо в недалекому майбутньому. Адже актор уже виїхав з будинку, який колись ділив зі співачкою On The Floor, і нещодавно придбав власне житло в Лос-Анджелесі, не кажучи вже про те, що другу річницю свого весілля вони з дружиною провели нарізно.


Гарнер не шокована тим, що Аффлек і Лопес ідуть до розлучення. "Як і більшість людей, вона знала, що це закінчиться сльозами, питання було лише в тому, коли і як, поділилося з виданням джерело.
"Вона намагається бути дипломатичною, вона не хоче, щоб хтось, а особливо діти, знали, що між нею і Джей Ло є якась застаріла ворожнеча", — додав інсайдер, а потім сказав, що вона "таємно відчуває полегшення від того, що все це закінчується, оскільки їй не доведеться підтримувати смішний фасад і вигадувати виправдання, щоб сказати Бенові, чому вона не хоче їхати з ними у відпустку".


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter