Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Еністон зізналась, як знімалась у відвертій сцені в серіалі "Ранкове шоу"

Факти

Михайло СТОЛЯР
12 грудня 15:12
516
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Знаменитість знімалась у постільній сцені з Джоном Геммом

Дженніфер Еністон зізналась, як знімалась у відвертій сцені в серіалі "Ранкове шоу"

ЗІРКИ

 

Дженніфер Еністон  — американська акторка, розповіла, що почувалась дуже комфортно в сцені сексу з актором Джоном Геммом в одному з епізодів третього сезону "Ранкового шоу". Про це повідомляє видання Variety.


У новому випуску журналу зірка поговорила з колегою за серіалом "Ранкове шоу" Різ Візерспун про те, що вона відчувала, знімаючись із Джоном.


"Вони запитали нас, чи хочемо ми координатора з інтимних питань. Я з минулих часів, тому я подумала: "Що це означає?". Вони сказали: "Коли хтось запитує тебе, чи все гаразд з тобою", а я така: "Будь ласка, це досить незручно! Ми досвідчені — ми можемо розібратися в цьому", — пояснила Дженніфер, доповнивши, що Гемм поводився дуже тактовно. 

 


Варто зазначити, що в серіалі вона грає ведучу новин Алекс Леві, а Джон грає мільярдера Пола Маркса. В епізоді, де відбулась постільна сцена "Студент зі Стенфорда", Алекс приїхала, аби взяти інтерв’ю в бізнесмена, проте у певний момент між ними з’явилась іскра, і врешті-решт вони опинились у ліжку.


Нагадаємо, в цьому ж інтерв’ю Дженніфер розповіла про свого колегу та друга Меттью Перрі, який помер цьогорічного жовтня.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter