Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Еністон у 55 років посилено тренується і має неперевершений вигляд

Люди

Степан СЕМКІВ
05 жовтня 11:07
533
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Еністон розповіла про своє тренування і дієту

Дженніфер Еністон у 55 років посилено тренується і має неперевершений вигляд
Зіркове тренування і дієта

Життєві історії

 

 

Ні для кого не секрет, що Дженніфер Еністон останнім часом сяє і має підтягнутий вигляд. У лютому їй виповнилося 55 років, відтоді зірка серіалу «Друзі» посилила свої заняття фітнесом. За словами інсайдера, який поспілкувався з виданням Life & Style, актриса «Ранкового шоу» почала займатися спортом як професійна спортсменка.


«Замість того щоб просто змиритися з процесом старіння, вона хоче дати йому відсіч, і найкращий спосіб зробити це наростити м'язи», пояснило джерело. Еністон любить урізноманітнювати свої фізичні вправи такими видами діяльності, як піші прогулянки, ходьба та йога. Щодо її дієти, то вона зосереджується на білках та овочах в основних прийомах їжі, але дозволяє собі розвантажувальні дні у вихідні.


Інформатор продовжив, розповівши виданню, що Еністон часто «прокидається о третій годині ночі, щоб зробити своє перше тренування дня, потім вона ситно снідає і знову лягає спати на кілька годин перед наступним тренуванням. Вона робить 1000 присідань щодня, п'ять днів на тиждень займається силовими тренуваннями, кардіо, йогою та пілатесом. Вона одержима!».

 


У лютому в інтерв'ю виданню Women's Health Еністон розповіла, що її тренування «варіюються від тижня до тижня, залежно від робочого графіка». Зірка «Таємниці вбивства-2» додала: «В ідеалі я б хотіла мати чотири дні тренувань на тиждень, а потім день, коли це більше схоже на велику прогулянку або похід».  


«Я можу займатися 20 хвилин і отримати таке ж гарне тренування, якби я працювала цілу годину. Ми думаємо, що повинні тренуватися цілу годину, і це може трохи лякати. Насправді ви можете отримати ефективне тренування за 20 хвилин, якщо це все, що у вас є, навіть за 10 хвилин, коли ви робите щось, що змушує ваше тіло рухатися. Я просто знаходжу в цьому комфорт», поділилася власниця LolaVie.


У березні Еністон також опублікувала у своєму інстаграмі кілька тренувань з низьким рівнем навантаження, великою прихильницею яких вона є. А також альпіністські підйоми, підйоми на одній нозі та присідання на піднятій платформі, під час віджимань з витонченістю досвідченого професіонала. Вона підписала свій пост: «Якщо у вас один із таких понеділків, я вас розумію. Просто зробіть це!!!»

 


За її словами, вона віддає перевагу тренуванням на все тіло, а також додає до свого розпорядку дня йогу та пілатес. «Я рідко приходжу в зал і думаю: «Сьогодні я просто попрацюю над пресом». Мені б дуже хотілося щоразу тренувати все тіло».


Щодо дієти, то вона робить акцент на збалансованості, пропонуючи ситну різноманітність без відчуття надмірних обмежень. Еністон пояснила виданню Women's Health, що ранок вона «починає зі столової ложки яблучного оцту, змішаного з водою кімнатної температури, яка є фантастичною для мого кишківника. Зазвичай я обідаю о другій годині дня, і це здебільшого овочі та білок».    


Коли їй потрібен заряд енергії, Дженніфер не цурається перекусів. Вона часто обирає яблуко з мигдальним маслом або ситну жменю попкорну.


На вечерю актриса обирає їжу, схожу до обідньої: «Вечеря це те саме, овочі та білок, але в цікавій та смачній формі». У вихідні вона зазвичай потурає своїм смачним пристрастям, часто обираючи піцу та бургери. «Я дозволю собі піцу або бургер, або пасту, або щось особливе», розповідає зірка.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter