Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Еністон розповіла про Ніколь Кідман і важливість спілкування

Люди

Марія КАЛУШ
30 травня 11:45
770
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дженніфер Еністон і Ніколь Кідман

Дженніфер Еністон розповіла про Ніколь Кідман і важливість спілкування

Життєві історії

 

 

Дженніфер Еністон нещодавно розповіла про важливу підтримку, яку вона отримала від своєї давньої подруги Ніколь Кідман. Розмірковуючи про цінність жіночої дружби в кіноіндустрії, 55-річна зірка «Друзів» розповіла, як 56-річна актриса, володарка «Оскара», була опорою у складні часи.


Під час круглого столу з The Hollywood Reporter разом із Джоді Фостер, Брі Ларсон, Наомі Воттс, Аною Савай та Софією Вергарою Дженніфер поділилася зворушливими спогадами про підтримку Ніколь під час знімання комедії 2011 року Just Go With It на Гаваях.


«Коли ми знімали той фільм на Гаваях, ти допомогла мені подолати багато труднощів, які я пережила», — сказала Дженніфер Ніколь. «Просто мати таку подругу дуже корисно». Хоча Дженніфер не розповіла про те, що вона переживала в той час, її вдячність за підтримку Ніколь була очевидною.

 

 

Розмова підкреслила важливість того, щоб жінки підтримували одна одну в галузі, яка часто може бути ізольованою. 34-річна Дженніфер і Брі Ларсон поєдналися завдяки трансформаційній силі спілкування з іншими жінками. Брі розповіла, як вона свідомо намагалася потоваришувати з іншими жінками в кіноіндустрії, оскільки зазвичай на роботі була лише одна жінка.
«Це правда», — погодилася Дженніфер. «Спілкування з іншими жінками змінило правила гри для мене як для актриси».


Обговорення також стосувалося емоційного впливу, який певні ролі можуть мати на акторів. Ніколь, яка зіграла жорстоку дружину в серіалі HBO «Велика маленька брехня», відверто розповіла про труднощі відтворення домашнього насильства впродовж довгих годин на знімальному майданчику. «Це дуже важко для психіки», зізналася Ніколь. 


Ніколь додала, що після знімання «Емігрантів» їй потрібно було зняти комедію, щоб збалансувати своє психічне здоров’я. Софія Вергара долучилася, визнаючи фізичний вплив напружених ролей: «Тіло не знає, що те, через що ти проходиш, нереальне».


Ніколь підсумувала важливість догляду за собою та взаємної підтримки: «Можливість піти на масаж, прийняти гарячу ванну чи навіть поплескати по спині або якщо хтось торкнеться вас і каже: «Усе добре», це дуже допомагає.

 


Дженніфер зізналася, що слова Ніколь довели її до сліз. Ніколь нагадала їй та іншим актрисам про життєво важливу потребу підтримувати одна одну: «Надзвичайно важливо тягнутися одне до одного».


Дженніфер і Ніколь уперше зустрілися на вечірці «Золотий глобус» 2005 року. Згадуючи свою першу зустріч, Дженніфер сказала Harper's Bazaar 2011 року, що це була «типова голлівудська історія» і що в них був «агент». «Я пам’ятаю, як зустріла цю високу красиву жінку, яка була там зі своїми мамою й татом. Я була вражена, хоча вона була дуже доброзичливою», — сказала Дженніфер, додавши: «Я відразу полюбила її. Ми зустрічалися кілька разів, проте підтримували зв’язок. Адам Сендлер зібрав нас на Гаваях, щоб зняти комедію Just Go With It».

 

Співпраця над фільмом зміцнила їхні стосунки, і Дженніфер із теплотою згадувала, як вони стали «щирими» подругами. 


На знімальному майданчику Дженніфер нагадали про комедійний талант Ніколь. «Я забула, якою смішною вона може бути», — зізналася вона. Ніколь відповіла: «Я знаю, ти постійно казала мені, що я кумедна, а я думала: «Справді? Мене ніколи не запрошували знятися в комедії!»


У Just Go With It Дженніфер і Ніколь грають ролі колишніх сестер жіночого клубу та суперниць коледжу, які зіткнулися у веселому змаганні з танцю. Їхня хімія на екрані була свідченням їхньої дружби в реальному житті.


Джерело: https://www.hellomagazine.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter