Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джекі Чан і Джон Сіна: фінальний трейлер фільму "Місія на двох"

Афіша

18 липня
174

Нова кінокартина

Джекі Чан і Джон Сіна: фінальний трейлер фільму "Місія на двох"

Джекі Чан і Джон Сіна у новому комедійному екшні "Місія на двох". Український трейлер вийшов на каналі ADASTRA CINEMA, а сама стрічка з’явиться на великих екранах 17 серпня 2023 року.


У кінокартині йтиметься про недалеке майбутнє, в якому швидко розгортаються нафтові війни. Спецпризначенці Кріс Ван Хорн і Луо Фенг повинні перетворитись із ворогів на напарників, щоб вижити й перевести групу цивільних уздовж "шосе смерті" в безпечну зону. Втрачати пильність не можна, бо небезпека чатує на кожному кроці. Новим приятелям доведеться стримувати свою неприязнь один до одного, щоб виконати важку та страшну місію.


Роль Луо Фенга зіграв легендарний актор, режисер, продюсер, володар "Оскара" Джекі Чан. Його вважають одним із найвідоміших азійських акторів, який має у своєму арсеналі понад сотню фільмів. У дуеті з ним колишній реслер Джон Сіна, який полишив спортивну кар’єру заради кіно. За недовгий шлях у кінематографі встиг отримати провідні ролі у "Форсажі", "Бамблбі", "Миротворці" та в багатьох інших.


Також у "Місії на двох" з’явиться данський актор Йохан Філіп «Пілу» Асбек ("Гра престолів").


Режисером стрічки виступив Скотт Во, який спеціалізується на бойовиках і подібних жанрах. Наприклад, він зняв "Нестримні 4", "Жага швидкості", "На глибині 6 футів", "Закон доблесті".


Тривалість фільму — 1 година 42 хвилини (102 хвилини).

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter