Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джейсон Стейтем та Рассел Кроу можуть стати найгіршими акторами 2023 року

Факти

Михайло СТОЛЯР
24 січня 14:07
469
Джерело: Газета "Життя. Історії"

«Золота малина» оголосила претендентів на звання найгірших у кіно

Джейсон Стейтем та Рассел Кроу можуть стати найгіршими акторами 2023 року

ШОУ-БІЗНЕС

 

Джейсон Стейтем, Рассел Кроу, Він Дізель, Меган Фокс, Дженніфер Лопес та інші потрапили у список номінантів антипремії «Золота малина» як найгірші актори 2023 року. Про це повідомляє видання People.


44-та церемонія «Золотої малини» відбудеться, як завжди, за день до вручення премії «Оскар».


У список номінантів «Найгірший актор» потрапили Рассел Кроу  («Екзорцист: вірянин»), Джейсон Стейтем («Мег-2: Безодня»), Він Дізель («Форсаж-10») та інші.


А за «премію» «Найгірша акторка» поборються Меган Фокс («Джонні та Клайд»), Сальма Гаєк («Супер-Майк: Останній танець») та Дженніфер Лопес («Мати»)».

 


Варто зазначити, що у змаганні за найбільшу кількість номінацій на «Золоту малину» лідирує четверта частина популярної франшизи «Нестримні». Фільм має шанс отримати антинагороду в семи категоріях. 


На другому місці за кількістю номінацій стрічка «Екзорцист: вірянин» із п'ятьма номінаціями, а також «Вінні-Пух: Кров і мед».


Окрім того, на цьогорічну антипремію потрапили дві кінокартини про супергероїв — «Шазам! Лють богів» та «Людина-мураха й Оса: Квантоманія».


Доповнимо, що «Золоту малину» засновано 1981 року, а претендентів визначає спеціальний комітет. До участі в голосуванні за переможців може долучитися кожен, хто сплатив річний внесок у розмірі 40 доларів або придбав довічне членство за 500 доларів.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter