Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джейсон Момоа на червоній доріжці з донькою на прем'єрі "Байкерів"

Люди

Степан СЕМКІВ
19 червня 13:39
184
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джейсон Момоа і його донька

Джейсон Момоа на червоній доріжці з донькою на прем'єрі "Байкерів"

Життєві історії

 

 

18 червня 44-річний актор Джейсон Момоа приїхав на прем'єру фільму "Байкери" в Лос-Анджелесі разом із 16-річною донькою Лолою, а не з 32-річною дівчиною Адріаною Арджоною.


Момоа, відомий в "Аквамені" та "Володарі Всесвіту", має з колишньою дружиною Лізою Бонет спільну доньку Лолу та 15-річного сина Накоа-Вольфа, який не був присутній на заході.
Актор завітав на червону доріжку на вінтажному мотоциклі. Він одягнувся в чорно-білий смугастий светр, штани кольору хакі, байкерську жилетку Red Rum Nomads та темні сонцезахисні окуляри. Довге хвилясте волосся обрамляло його бородате обличчя, а на шиї висіло унікальне намисто.


Лола мала стильний вигляд у вінтажній шкіряній куртці та чорній футболці.

 


Прем'єра відбулася після того, як Джейсон і Ліза на початку цього року завершили розлучення, оголосивши про розрив у січні 2022 року. В інтерв'ю журналу People Джейсон розповів про те, як змінюються його стосунки з дітьми, коли вони дорослішають.


"Змінилася динаміка батьків і дітей, тепер, коли вони навчаються в середній школі", поділився він. "Я проводив з ними багато часу, коли вони були молодшими, але тепер у них з'явилися друзі та інші інтереси. Я їм усе ще подобаюся, і це добре".


Момоа, який ріс без батька, вважає свою матір Коні прикладом до наслідування. "Моя мама працювала на трьох-чотирьох роботах, тому я робоча конячка,  пояснив він. Мені подобається робота, і я хочу, щоб мої діти робили те, що їм подобається, незважаючи на те, це робота чи ні".


Батьківство завжди було мрією Джейсона. "Я завжди вважав, що бути татом це круто! сказав він. Я рівняюся на своїх дядьків, які були для мене кумирами".


Джерело:  https://www.hellomagazine.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter