Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джеймс Кемерон вшанував пам’ять видатного продюсера

Факти

Степан СЕМКІВ
08 липня 19:13
167
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джеймс Кемерон і Джон Ландау

Джеймс Кемерон вшанував пам’ять видатного продюсера

Життєві історії

 

Продюсер Джон Ландау

 

Світ кіно втратив справжнього титана Джона Ландау, оскароносного продюсера, чий хист і співпраця із Джеймсом Кемероном подарували глядачам такі блокбастери, як "Титанік" та "Аватар".

 

Ландау помер у п'ятницю на 63-му році життя, залишивши по собі глибокий слід у кіноіндустрії та в серцях тих, хто його знав. Його колеги, друзі й шанувальники висловили щирі співчуття та поділилися спогадами про його неабиякий талант, щедрість і невгамовну пристрасть до кіно.

 

Продюсер Джеймс Кемерон

 

Джеймс Кемерон, близький друг і багаторічний партнер Ландау, зворушливо згадав його у своїй заяві: "Нас покинув великий продюсер і велика людина. Джон Ландау вірив у мрію про кіно. Він вірив, що кіно це найвища форма людського мистецтва, і щоб знімати фільми, потрібно спочатку самому бути людиною. Його пам'ятатимуть і за його безмежну щедрість духу, і за самі фільми".

 

Кемерон згадав про їхню плідну співпрацю, наголошуючи на непохитній вірі Ландау в їхні спільні проєкти, навіть перед обличчям неймовірних викликів. "Він керував із балансом гумору та запеклої волі й справжньої радості від роботи", згадав Кемерон, описуючи Ландау як незамінного партнера й вірного друга.

 

Зої Салдана, акторка, яка зіграла головну роль у франшизі "Аватар", також віддала данину пам'яті Ландау, зворушливо написавши в інстаграмі: "Важко підібрати слова... Ти пішов дуже рано. Твоя мудрість і підтримка сформували багатьох із нас, і ми завжди будемо за це вдячні".

 

Алан Бергман, співголова Disney Entertainment, заявив про значний внесок Ландау у світ кіно, назвавши його "візіонером, чий надзвичайний талант і пристрасть оживили деякі з найбільш незабутніх історій на великому екрані".

 

Смерть Джона Ландау це невимовна втрата для кіноіндустрії. Його спадщина як видатного продюсера, який прагнув створювати неймовірні та зворушливі історії, житиме вічно. Його пам'ять шануватимуть колеги, друзі та шанувальники в усьому світі.

 

Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter