Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джеймс Кемерон може зняти серіал про затонулий батискаф "Титан"

Люди

15 липня
147

Новий серіал розкаже про катастрофу "Титана"

Джеймс Кемерон може зняти серіал про затонулий батискаф "Титан"

Джеймс Кемерон — режисер фільму "Титанік", на пропозицію стрімінгової платформи може зняти серіал про нещодавно затонулий підводний човен. Про це повідомляє The Sun.


Деякі джерела стверджують, що один із великих стрімінгових сервісів попросив режисера зняти невеликий серіал про п’ятьох людей, які загинули на батискафі "Титан" у червні 2023 року під час експедиції на затонулий корабель "Титанік".


"Катастрофу "Титана" розглядають як головний серіал для одного з найбільших у світі стрімінгів, і Джеймс є першим вибором на режисера. Ця тема близька йому. Він розповів історію "Титаніка" настільки співчутливо, що для нього це було б природним кроком", — розповів інсайдер.


Як пише The Sun, у списку основних акторів на головну роль може бути Метт Деймон та Кумейл Нанджіані.


Що відомо про трагедію підводного човна "Титан"


18 червня в Атлантичному океані зник батискаф, який досліджував уламки "Титаніка". На борту було п'ятеро туристів: Хеміш Гардінг, британський бізнесмен і дослідник, Шахзада Давуд, теж британський бізнесмен, його син Сулеман Давуд, Поль-Анрі Наржоле, французький дослідник на прізвисько Містер Титанік, Стоктон Раш, виконавчий директор OceanGate, фірми, що організовує занурення такого штибу. В субмарині вистачало кисню на п'ять діб.


22 червня берегова охорона США повідомила про виявлені уламки підводного апарата. Попередні дані вказують на те, що стався вибух усередині. Себто через великий тиск під водою човен із людьми стисло, як жерстяну банку. Вони перебували за 487 метрів від самого корабля.


26 червня розпочали офіційне розслідування, яке має визначити причини вибуху.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter