Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джастін Тімберлейк готується до нового судового процесу

Люди

Богдана СВІТЕНКО
28 липня 00:00
280
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джастін Тімберлейк не з'явився в суді

Джастін Тімберлейк готується до нового судового процесу

Життєві історії

 

Американський музикант та актор Джастін Тімберлейк отримав наказ про повторний судовий процес наступного місяця. Саме тоді має відбутися європейська частина його світового туру.

 

Перше слухання зібрало натовп фотографів і журналістів, які майже вщент заповнили крихітну судову залу. Однак єдина людина, яка не була там присутня, це сам Джастін. Натомість адвокат Тімберлейка виступив від імені попзірки та попросив суддю відхилити цю справу.

 

 

Джастіна Тімберлейка звинуватили в керуванні автомобілем у нетверезому стані. Його зупинили в Саг-Харборі (штат Нью-Йорк) за те, що він нібито проїхав знак «Стоп» і виїхав за межі смуги, керуючи своїм BMW X7 2025 року випуску.

 

Нещодавно адвокат зірки подав клопотання про зняття звинувачень, стверджуючи, що Тімберлейк не був у стані алкогольного сп'яніння. Також він звернув увагу на помилки в документі, підписаному поліцією.

 

Однак малоймовірно, що Джастін Тімберлейк з’явиться у суді доти, поки між його адвокатом і прокуратурою не буде узгоджено остаточне рішення.

 

Адвокат Джастіна коротко поспілкувався з пресою біля зали суду, заявивши, що поліція діяла неналежним чином під час і після арешту, й наполягав, що його клієнт не був у стані алкогольного сп'яніння тієї ночі. «Поліція допустила низку суттєвих помилок, інколи поліція, як і кожен із нас, робить помилки», сказав адвокат.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter