Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джастін Бібер зовсім скоро стане батьком уперше

Люди

Богдана СВІТЕНКО
29 липня 16:20
188
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джастін Бібер і його дружина

Джастін Бібер зовсім скоро стане батьком уперше

Життєві історії

 

Канадський попспівак Джастін Бібер не може натішитися своєю дружиною та ще ненародженою дитиною. 30-річний Джастін і його 27-річна дружина Гейлі перебувають в очікувані свого первістка.

 

 

Відомий попспівак опублікував у своїх соцмережах фото, на якому він притуляється до округлого живота своєї вагітної дружини. У той момент Джастін Бібер мав дуже лагідний вираз обличчя.

 

Подружжя ще не повідомляло про те, на якому місяці вагітності перебуває Гейлі. Однак на появу малюка можна очікувати орієнтовно в серпні або вересні.

 

Джерело ET розповіло: «Джастін і Гейлі почуваються такими схвильованими, оскільки термін пологів наближається. Вони не можуть дочекатися, щоб створити сім'ю і бути ближчими одне до одного, ніж будь-коли раніше».

 

Джастін і Гейлі почали зустрічатися 2015 року, але пара розходилася кілька разів. 2018 року вони таємно одружилися, а згодом повторили свою весільну церемонію, влаштувавши масштабне свято. 2019 року Джастін передбачив, яким він буде батьком, написавши: «Одного разу я буду проводити побачення з татовою дочкою…». Пара давно стала об'єктом пильної уваги ЗМІ та громадськості, а їхнє особисте життя часто обговорюють у пресі.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter