Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джаред Лето розповів, що його завжди цікавили наркотики

Факти

18 вересня
272

У відомого актора була залежність

Джаред Лето розповів, що його завжди цікавили наркотики

Джаред Лето — американський актор і музикант, поділився тим, що нормально ставиться до наркотиків, та про свою боротьбу із залежністю. Про це повідомляє Marca із посиланням на подкаст Зейна Лоу.


51-річна зірка фільму "Загін самогубців" ніколи не приховував, що завжди цікавився вживанням наркотиків. За його словами, він підростав у середовищі, де наркотики були звичайним явищем, тож у нього з’явився інтерес до експериментів іще з юного віку. 


Однак ця стежка швидко завела його в небезпечний кут наркозалежності та самознищення.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


"Я виріс у середовищі, де були наркотики. Я маю на увазі, що я знав, що таке запах трави, будучи дуже, дуже маленькою дитиною", — поділився Джаред.

 


Лето у певний момент відчув, що він не там, де має бути. Це його підштовхнуло обрати інший шлях у житті. Розуміючи руйнівний вплив від наркотичної залежності, він ухвалив відважне рішення звернутися по допомогу і змінити свою долю. 


Знаменитість як ніхто знає, що таке шкода від наркотиків, оскільки втратив близьких друзів через їхню залежність. Їхні смерті стали потужним нагадуванням про крихкість життя.

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку


"Звичайно, залежність — це зовсім інша частина цього. Вживання наркотиків — це одне, але чи починає це вас захоплювати?" — доповнив він.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter