Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джамала розплакалась на Сицилії, бо все нагадує Крим

Факти

26 липня
112

Джамала розплакалась на Сицилії, бо все нагадує Крим

Джамала — українська співачка, під час відпочинку на острові Сицилія згадала про Крим, і це довело її до сліз. 


Артистка поділилась світлинами з відпочинку на італійському острові після світового туру. Вона зізналась, що відвідати Сицилію було її мрією вже давно. Також ця поїздка підштовхнула до спогадів про рідний Крим.


"Плачу. Плачу, бо я розумію, що люди не так уже і далеко від нас у місці, яке насправді мені нагадує Крим, влаштовують прекрасні вистави, артфестивалі, використовують руїни для прекрасного, а водночас наш сусід, який роками вплутувався своїм паразитним корінням у наше життя, робить руїни з історичних місць у твоєму домі", — розповіла переможиця "Євробачення".

 

Фото: https://www.instagram.com/jamalajaaa/


За її словами, рішення відвідати острів з'явилось цілком спонтанно. 


"У це важко повірити, але, напевно, сама доля підштовхнула мене опинитися тут. Подружка забронювала готель, і я, соромно зізнатися, вийшла з аеропорту, навіть не знаючи міста, в яке їду", — додала виконавиця.


Також Джамала побачила місцевий амфітеатр, що неабияк вразив її. Тепер бажанням співачки є виконати свій новий альбом QIRIM із симфонічним оркестром просто неба.

 

Фото: https://www.instagram.com/jamalajaaa/

 

Нагадаємо, що у травні в кримськотатарської зірки вийшов альбом QIRIM — своєрідна збірка старовинних народних пісень її народу. В альбомі 14 пісень, кожна так чи так пов’язана з якимсь містом, селищем півострова.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter