Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Двейн Джонсон запустив свою лінію чоловічої косметики

Факти

Євген ЛЮДКЕВИЧ
08 березня 08:02
141
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Знаменитість хоче боротись зі стереотипами

Двейн Джонсон запустив свою лінію чоловічої косметики

ШОУ-БІЗНЕС

 

Двейн Джонсон — американо-канадійський актор, запустив власний бренд, який випускатиме продукцію для догляду за чоловічою шкірою, адже вважає, що чоловіки теж хочуть почуватися краще. Про це повідомляє видання Daily Mail.


У четвер зірка фільму «Форсаж: Гоббс та Шоу» розповів про лінію в новому відео, де він пояснював, чому в суспільстві упосліджують людей за стереотипами та як їх позбутись. 


«Як ви знаєте, хлопці, я прихильник того, щоб здоров’я, догляд і чоловіки краще піклувалися про себе. І хоча ми не завжди можемо про це говорити, всі ми, хлопці, хочемо мати кращий вигляд і почуватися краще. Я працював безпосередньо з найкращими вченими та експертами, щоб переконатися, що всі наші продукти є високоякісними, ефективними та доступними для всіх, — сказав він.

 


Він доповнив, що коли шанувальники хотіли щось запитати про те, як він доглядає за своєю шкірою, то вони завжди наполягали на тому, що «чуваки відтягували мене вбік і питали: «Гей, Скеле, я можу поговорити з тобою на хвилинку?» І вони ніби дивляться навколо: «Що ви використовуєте для своєї шкіри?» Я кажу: «Чувак, чому ти шепочеш?» Проведімо цю розмову відкрито».    

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter