Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Двейн Джонсон повертається до франшизи "Форсаж"

КІНО

Софія ХОМИШИН
03 червня 21:57
218
Джерело:

Неочікувана новина для фанатів серії фільмів про перегони.

Двейн Джонсон повертається до франшизи "Форсаж"

Двейн Джонсон повідомив, що зіграє роль Люка Гоббса у новому фільмі франшизи "Форсаж". Про це актор розповів у відео, яке опублікував у своєму Instagram.

 

Знаменитість зазначив, що нова кінострічка стане спін-офом про Гоббса та підготує глядачів до другої частини "Форсажу 10".

 

"Люк Гоббс повернеться до франшизи "Форсаж". Ваша реакція в усьому світі на повернення Гоббса у Fast X нас вразила. Наступним фільмом "Форсаж", у якому ви побачите легендарного правоохоронця, буде фільм про Гоббса, який стане свіжим, новим розділом і підготовкою до "Форсаж 10: Частина II". Торішнього літа ми з Віном Дизелем залишили все минуле позаду. Ми керуватимемося братерством і рішучістю й завжди дбатимемо про франшизу, персонажів і фанів, яких любимо. Я побудував свою кар’єру на принципі "Аудиторія перш за все" і це завжди буде моїм орієнтиром", висловився знаменитість.

 

Відомо, що сценарій до фільму писатиме Кріс Морган

 

Слід зазначити, що раніше у Двейна Джонсона з Віном Дизелем виник конфлікт, через що Джонсон сказав, буцім більше не з'явиться у франшизі, втім, усе змінилось. До слова, під час перегляду "Форсаж 10" глядачі могли побачити Гоббса у сцені після титрів. До цього Двейн Джонсон знімався у франшизі у фільмі "Гоббс і Шоу" (2019), тоді він зіграв разом із Джейсоном Стейтемом.

 

Нагадаємо, днями стало відомо, що франшиза "Форсаж" заробила вже більш як сім мільярдів доларів.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter