Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Двейн Джонсон повертається до франшизи "Форсаж"

КІНО

03 червня
191

Неочікувана новина для фанатів серії фільмів про перегони.

Двейн Джонсон повертається до франшизи "Форсаж"

Двейн Джонсон повідомив, що зіграє роль Люка Гоббса у новому фільмі франшизи "Форсаж". Про це актор розповів у відео, яке опублікував у своєму Instagram.

 

Знаменитість зазначив, що нова кінострічка стане спін-офом про Гоббса та підготує глядачів до другої частини "Форсажу 10".

 

"Люк Гоббс повернеться до франшизи "Форсаж". Ваша реакція в усьому світі на повернення Гоббса у Fast X нас вразила. Наступним фільмом "Форсаж", у якому ви побачите легендарного правоохоронця, буде фільм про Гоббса, який стане свіжим, новим розділом і підготовкою до "Форсаж 10: Частина II". Торішнього літа ми з Віном Дизелем залишили все минуле позаду. Ми керуватимемося братерством і рішучістю й завжди дбатимемо про франшизу, персонажів і фанів, яких любимо. Я побудував свою кар’єру на принципі "Аудиторія перш за все" і це завжди буде моїм орієнтиром", висловився знаменитість.

 

Відомо, що сценарій до фільму писатиме Кріс Морган

 

Слід зазначити, що раніше у Двейна Джонсона з Віном Дизелем виник конфлікт, через що Джонсон сказав, буцім більше не з'явиться у франшизі, втім, усе змінилось. До слова, під час перегляду "Форсаж 10" глядачі могли побачити Гоббса у сцені після титрів. До цього Двейн Джонсон знімався у франшизі у фільмі "Гоббс і Шоу" (2019), тоді він зіграв разом із Джейсоном Стейтемом.

 

Нагадаємо, днями стало відомо, що франшиза "Форсаж" заробила вже більш як сім мільярдів доларів.

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter