Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Двейн Джонсон поділився тим, яке в нього ставлення до популярності

Люди

24 вересня
158

Двейн Джонсон поділився тим, яке в нього ставлення до популярності

Двейн Джонсон — голлівудський актор і реслер, пригадав початок своєї кар’єри та розповів, що у слави немає недоліків. Про це повідомляє видання People.


Двейн, якого більшість знає за роллю Гоббса у "Форсажі", заявив, що у слави немає жодних недоліків. Він поділився своїми думками в інстаграмі, відповідаючи на запитання одного з шанувальників, який запитав про переваги та недоліки популярності.


"Мені пощастило, що я став популярним упродовж певного часу, і я розумію, що у слави немає жодних недоліків, тому що я пам’ятаю, як… було колись. Колись альтернативою слави було не бути знаменитим. Я не міг платити орендну плату, мені було важко зрозуміти, хто я такий, я був розорений, як чорт. Я намагаюся зробити все можливе, щоб зберегти все це на передньому плані свідомості", — сказав Скеля.

 


Колишній реслер також згадав про боротьбу зі злиднями, які, за його словами, дали йому хорошу перспективу, баланс та якір для того, аби витримувати "шум", який супроводжує його всю популярність.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


"Я ніколи не відмовлявся від цього, — продовжив актор. — Завжди кажу: "Мені залишився день, після чого мене знову виселять" і це змушує мене "голодувати". Тож немає жодних недоліків у славі. У мене є багато друзів-зірок, які абсолютно не згодні зі мною, і це нормально".


Джонсон визнав, що скучив за змогою спокійно відвідувати публічні місця, спокійно їздити машиною тощо, але для нього це не є недоліком. Це радше те, "на що ти підписуєшся" як публічна особистість.

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку


За словами Двейна, однією з найбільших переваг слави є змога позитивно впливати на людей у всьому світі. Він закликав молодих впливових людей у соціальних мережах не гнатися за славою, а натомість прагнути до розвитку в чомусь конкретному.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter