Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Двейн Джонсон має в умовах контракту пункт, що його персонаж не може бути слабким

Факти

09 жовтня
272

Двейн Джонсон має в умовах контракту пункт, що його персонаж не може бути слабким

Двейн Джонсон — 51-річний американо-канадійський актор, який знімається в бойовиках, має в умовах контракту пункт, який забороняє його героєві програвати бійки. Про це повідомляє видання The Mirror.


Колишній реслер, відомий своїми ролями в бойовиках, часто бере участь у бійках, перестрілках та в порятунку звичайних людей у кадрі.


За інформацією видання, він має спеціальний пункт у контракті до всіх своїх проєктів, який забороняє сценаристам робити його персонажа слабким або ж таким, який не може подолати проблему.

 


Наприклад, знаменитість грає роль Люка Гоббса у популярній франшизі "Форсаж" та має юридичні умови, які обмежують способи та кількість заподіюваної шкоди його персонажу. Варто зазначити, у Віна Дізеля та Джейсона Стейтема — колег Двейна з франшизи — теж є такі умови в контрактах зі студією, які не дозволяють перевищувати певну кількість ударів під час боїв на екрані. 


За даними The Wall Street Journal, Джонсон підмітив це у Віна Дізеля, який контролює всі поставлені бійки з його персонажем, себто відстежує, скільки разів його вдарили та як. Стейтем теж домовився зі студією про угоду, яка обмежує побиття його персонажа.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter