Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Двейн Джонсон дав ексклюзивне інтерв’ю виданню Entertainment Weekly

Факти

Марія КАЛУШ
18 вересня 13:18
156
Джерело: Газета "Життєві історії"

Двейн Джонсон розповів про мужність

Двейн Джонсон дав ексклюзивне інтерв’ю виданню Entertainment Weekly
Зірка Голлівуду Джонсон

Життєві історії

 

 

17 вересня зірка «Червоного» поділився в інстаграмі відео милого спілкування з фанатом на ім'я Джонні Клісбі, який розповів акторові, що саме він надихнув його. «Ви надихнули мене скинути 60 фунтів від січня. Для мене немає нічого важливішого за те, що ви робите. Я вважаю, що ви приголомшливий», сказав Клісбі 52-річному Джонсону, потискаючи йому руку. 


«Дуже вам дякую. Я це дуже ціную. Тож розкажіть мені про свою подорож», відповів актор, який озвучував Моану. 


«Щодня біг і важка атлетика,  пояснив Клісбі. Раніше я був більшим, але зараз точно дуже схуд. Слухаючи вас щодня, слухаючи інших людей... але найбільше надихнули мене». Він також зазначив, що придбав «усе» «спорядження» Джонсона під час своєї фітнесподорожі.

 


Дейв Баутіста показує, що він «скинув ще близько 50 фунтів» за допомогою джиу-джитсу, але визнає, що «я пожертвував багато м'язів. Вони сфотографувалися разом, після чого актор подякував йому за те, що він поділився своєю історією, а потім обійняв його.


Колишній борець відобразив цю зустріч у зворушливому підписі, написавши: «Я знаю, я знаю, що це може звучати банально... але ви, хлопці, чуєте, що я кажу це постійно, коли доходить до таких речей... Зустрічаючись із людьми і слухаючи про їхні подорожі втрати ваги, боротьбу за психічне здоров'я, фітнес, боротьбу із втратами, тривогою, депресією, важкими часами тощо, моменти, схожі до цього, стають для мене нагадуванням про те, що саме в цьому і є найкращий бік слави».


Джонсон також поділився натхненним посланням у підписі до відео. «Продовжуй свою чудову роботу, Джонні Клісбі, ти не тільки змінив своє життя, а й твоя подорож змінить багато життів, до яких ти доторкнешся, коли котитимешся далі по життєвій дорозі», написав він. 


В інтерв'ю, опублікованому 12 вересня, актор розповів Entertainment Weekly про своє розуміння мужності напередодні виходу фільму «Моана-2», в якому він знову виконує роль Мауї разом з Ауліі Кравальо, яка озвучує головну героїню.


«Ідея просити про допомогу це насправді суперсила, сказав він в інтерв'ю виданню. Для мене мужність це не бути жорстким. Це не бути крутим. Сильна мужність це мати впевненість зазирнути всередину себе і сказати: «Це те, що я відчуваю, і це нормально. Я з радістю відкрию серце тому, хто зможе мені допомогти».


Джонсон пов'язує ці риси зі своїм характером напівбога: «Коли я приїхав на Мауї, подумав: «Гаразд, я знаю, хто це». Він продовжив: «Цей хлопець дуже презентабельний, влаштовує шоу, любить вести прийом, співати і танцювати, й робити так, щоб людям було добре. Але в глибині душі є багато такого, з чим, урешті-решт, йому доведеться боротися, тому що це як м'яч, який ви тримаєте під водою. Врешті-решт, ти мусиш відпустити м'яч, і він вибухне».


Джерело: https://people.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Вас можуть зацікавити інші історії: