Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дуейн Джонсон і Олександр Усик зніматимуться у фільмі про колишнього чемпіона

Люди

Степан СЕМКІВ
23 травня 14:46
410
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дуейн Джонсон і Олександр Усик

Дуейн Джонсон і Олександр Усик зніматимуться у фільмі про колишнього чемпіона

Життєві історії

 

 

Дуейн Джонсон «Скеля» радикально змінився для своєї ролі у фільмі The Smashing Machine. Магія фільму перетворила його на колишнього чемпіона UFC Марка Керра.


Стрічка вийде у світ 2025 року. В цьому довгоочікуваному фільмі Джонсон зіграє разом із Олександром Усиком, першим незаперечним чемпіоном з боксу у важкій вазі з 1999 року. Фільм розповідає про емоційну подорож Керра на піку його кар’єри 2000 року, відзначаючи переможні злети та темні падіння його кар’єри.

 

 

IMDB натякає на ключову роль у фільмі українського чемпіона у важкій вазі Усика. Він планує зіграти Ігоря Вовчанчина, українського спортсмена змішаних єдиноборств і кікбоксера. Він залишився на пенсії та зробив собі ім’я на ранніх змаганнях без обмежень у ММА.


Вовчанчин відзначився перемогами в чемпіонаті PRIDE Fighting Championship, другим місцем на Гран-прі PRIDE Openweight 2000 і рекордом за кількістю поєдинків і перемог в історії PRIDE. 
Джонсон приховав свої фірмові самоанські татуювання та одягнув шиньон із бакенбардами, що нагадує його культовий образ під час перебування у WWE наприкінці 1990-х і на початку 2000-х років. Він також носив старі борцівські черевики Adidas, що віддзеркалювало перші дні UFC, коли бійці мали право носити будь-яке взуття, боксерські рукавички або інші елементи свого досвіду бойових мистецтв.


Побачивши Джонсона в образі, один фанат написав: «Вау, він майже зовсім не схожий на Скелю!». Інший відповів: «Це справді він?! Дайте цій гримерній команді «Оскар». Третій фанат прокоментував: «Його не впізнати. Це може означати, що він має намір викластися на всі сто, щоб показати свої акторські здібності». Інший фанат додав: «Настав час, коли він відійшов від бойовиків до печива й пішов шляхом Метта МакКонахі до успіху на «Оскарі».


Джерело: https://www.the-express.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter