Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дуейн Джонсон і Кріс Еванс у різдвяному фільмі-бойовику "Червоний"

Люди

Степан СЕМКІВ
26 червня 15:35
283
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дуейн Джонсон і Кріс Еванс визволятимуть Санта-Клауса

Дуейн Джонсон і Кріс Еванс у різдвяному фільмі-бойовику "Червоний"

Життєві історії

 

 

 

Зірки кінематографа Дуейн Джонсон і Кріс Еванс стикаються з незвичайним набором святкових випробувань у першому трейлері різдвяного фільму "Червоний".


Бойовик-комедія Джейка Касдана від Amazon MGM Studios призначена для світового прокату 15 листопада. Red One зосереджується на голові служби безпеки Північного полюса Каллуму Дріфту (Джонсон) і неслухняному Джеку О'Меллі (Еванс), які об'єднуються. Після зникнення Санта-Клауса, відомого як "Червоний", якого грає Дж.К. Сіммонс.


"Ви хочете сказати, що Санта-Клауса викрали?" — запитує Еванс у трейлері.

 


Тизерний постер фільму опубліковано у дописі в інстаграмі й натякає на історію, показавши плакат "Зниклого" Санта-Клауса, якого востаннє бачили на Північному полюсі. "Нам потрібна ваша допомога", — йдеться у підписі за підписом Каллума Дріфта. "Різдво залежить від цього. І Ніку, друже, якщо ти це читаєш, я тебе знайду".

 

Amazon MGM Studios поділилися 30-хвилинними кадрами з «Червоного» під час CinemaCon у Лас-Вегасі на початку цього року, але попросили присутніх не повідомляти жодних сюжетних подробиць із того, що було показано.


Останні роботи Джонсона — фільми "Чорна звістка" та "Чорний Адам", а актор також він озвучить роль у "Моані-2" та з’явиться в байопіку "Розгромна машина". 
Нещодавно Еванс зіграв головну роль у фільмах "Привиди" та "Зловмисники з болю", а серед його майбутніх проєктів – комедія режисера Ітана Коена Honey Don’t!.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter