Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дрю Беррімор розповіла про святкування п’яти років тверезості

Факти

Степан ПАВЛІВ
17 вересня 15:24
293
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дрю Беррімор спілкувалась із Зої Кравіц

Дрю Беррімор розповіла про святкування п’яти років тверезості
Святкування зірки Беррімор

Життєві історії

 

 

Американська акторка, продюсерка і режисерка Дрю Беррімор, безумовно, потрапляє в категорію «перебільшує», а не «недоговорює», але вона все ще дивує своїх шанувальників, показавши в одному з останніх епізодів «Шоу Дрю Беррімор», що вона насправді святкує п'ять років тверезості. Шанувальники не могли не помітити, що останнім часом вона також має стрункіший вигляд, і припускають, що відсутність алкоголю може мати до цього певний стосунок. 


Минулого тижня Дрю Беррімор привітала актрису, яка стала режисером, Зої Кравіц на «Шоу Дрю Беррімор», щоб обговорити її новий фільм «Моргни двічі». Психологічний трилер, який містить теми насильства та зловживання наркотичними речовинами. Але шанувальники не знали, що акторка «50 перших побачень» насправді має стосунок до цього фільму.


«Колись я була затятим алкоголіком, розповіла вона Зої. Тож перегляд цього фільму став для мене надзвичайною подорожжю, щоб пробачити себе за це. Тому що я потрапляла в ситуації, в які не повинна була потрапляти, і мені було дуже соромно за це». «І я не п'ю вже п'ять років», продовжила Дрю, приймаючи привітання від Зої та її захопленої аудиторії.


В інстаграмі «Шоу Дрю Беррімор» з'явився ролик епізоду, а в коментарях шанувальники поділилися своїми привітаннями із зіркою. «Яке одкровення, написала одна людина. «Велике спасибі, що поділилася, Дрю!». «Люблю тебе», сказав інший. «Вітаю з п'ятьма роками тверезості!!! У мене буде стільки ж за декілька тижнів!». «Пишаюся тобою, Дрю!» поділився інший. «Люблю тебе, дівчинко! Її сутність надихає!».


Довідка


Дрю Беррімор мала бурхливе особисте життя ще з юних років. Уже в 16 років вона була заручена з Леландом Гейвордом, а згодом – з Джеймі Волтерсом. Її перший шлюб з Джеремі Томасом тривав лише місяць. Незважаючи на це, Беррімор знайшла своє щастя в материнстві та міцній дружбі з відомими особистостями, серед яких Кортні Лав, Кемерон Діас та Джулія Робертс. Її відкритість і талант принесли їй визнання в Голлівуді. Дрю Беррімор є бісексуальною. Має двох дітей: Олів і Френкі Копелман.
Г'ю Гефнер визнав Дрю однією з найяскравіших моделей журналу Playboy.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter