Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Другі страви: Пікантні смачні голубці «Закарпатські»

Другі страви

Ірина Германюк
08 липня 23:05
430
Джерело: Газета "Дуже смачно!"

Кулінарія.

Другі страви:  Пікантні смачні голубці «Закарпатські»

Другі страви – це м'ясо, риба, гриби, картопля, рис, каші, овочі тощо

 

Інгредієнти:

 

300 г свинини, 300 г яловичини, 300 г курячого філе, 150 г рису, 400 г копченої ковбаси, 3 капустини, 4 цибулини, 500 г свіжих помідорів, 100 г томатної пасти, 400 г сметани, мелений чорний та червоний перець, зубчик часнику.

 


Приготування.

 

М’ясо змолоти в м’ясорубці. Присмачити його червоним перцем та сіллю. Цибулю дрібно нарізати, підсмажити й додати до фаршу. 
Рис зварити і промити (щоб позбавити його клейковини), змішати із фаршем. Додати томатну пасту та вичавлений часник, посипати чорним перцем і перемішати. 
Капусту покласти в окріп, розділити її на листки. На дно глибокого чавунного казанка викласти капустяне листя і частину нарізаних кружальцями помідорів. Акуратно покласти в казан шар голубців, зверху викласти порізану кружальцями копчену ковбасу, на неї – порізані помідори. Наступний шар – знову голубці, зверху – ковбаса і помідори. Останній шар накрити листям капусти та помідорами. Можна ще покласти очищені зубчики часнику. Поварити під кришкою на повільному вогні 45 хвилин. Можна запекти в духовці. За 10 хвилин до готовності  залити голубці сметаною. 

Смачно і корисно!

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter