Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дрейк під час концерту подарував фанатові 50 тисяч доларів

Люди

02 жовтня
217

Дрейк під час концерту подарував фанатові 50 тисяч доларів

Дрейк — 36-річний канадський реп-виконавець, під час одного з концертів свого туру в Маямі дав шанувальникові 50 тисяч доларів, адже той витратив усі гроші на розлучення з дівчиною. Про це повідомляє видання People.


Під час свого туру It's All a Blur репер зробив щедрий жест для фаната, який пережив важке розлучення. Хлопець тримав плакат, який привернув увагу Дрейка, — на ньому було написано, що він витратив усі свої заощадження на розлучення з дівчиною.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


"Я витратив усі свої заощадження, купуючи квитки для себе та своєї колишньої, але, чесно кажучи, байдуже, це насправді її втрата", — зізнався фанат.

 


Співак вирішив імпровізовано поговорити із шанувальниками, які були на концерті, й запитати, чому дівчина цього хлопця не прийшла з ним.


"Отже, вона не прийшла з тобою сьогодні ввечері? Вона не прийшла з тобою сьогодні ввечері на шоу Дрейка? Що з нею не так?".

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку


У момент, коли натовп почав викрикувати та скандувати негативні вислови стосовно дівчини, Дрейк зменшив напруження і сказав, що це трохи агресивно і так не варто робити.


"Знаєш що? Вона почуватиметься дуже засмученою, бо я дам тобі 50 тисяч, тож ти сьогодні ввечері пограєшся із нею. От як ми робимо. Це сьогодні твій вечір, великий собако! Це твоя ніч сьогодні! І я не скажу, як ти це сказав, але до біса цю юну леді", — доповнив він.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter