Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ді Капріо на торті: Карпентер дотепно відзначила 25-річчя

Люди

Діана ПЕТРИЧЕНКО
16 травня 11:05
130
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Леонардо Ді Капріо порізали ножем

Ді Капріо на торті: Карпентер дотепно відзначила 25-річчя

Життєві історії

 

Любовне життя Леонардо ді Капріо вирізняється через вік обраниць, яким він надає перевагу всім до 25 років. Тепер, коли акторці та моделі Сабріні Карпентер виповнилося 25, то на її торті була зображена фотографія 49-річного актора «Титаніка». 

 

Друзі Сабріни Карпентер в інстаграм-сторіз показали, що на торті, який вони подарували, посередині зобразили обличчя ді Капріо разом із жартівливим написом: «Ні, не виповнюйся 25, ти така сексуальна, ага». Хлопця Сабріни, актора Баррі Кеогана, також помітили на кількох відео, де він спостерігав, як виконавиця Espresso загадує бажання.

 

Торт був не першим випадком, коли згадують про вік обраниць оскароносного актора. Адже на церемонії «Еммі» 2022 року Кенан Томпсон не втримався, відзначаючи, що Зендаї на той момент виповнилося 26 років: «Минулого тижня Зендаї щойно виповнилося 26 — з днем ​​народження. Двадцять шість — це дивний вік у Голлівуді. Я маю на увазі, що ти достатньо молода, щоб грати старшокласницю, але занадто стара, щоб зустрічатися з Леонардо Ді Капріо».

 

Джерело: https://hollywoodlife

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter