Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Духовни відчув масштаб таланту Анджеліни Джолі під час першої зустрічі

Люди

28 червня
253

Девід Духовни й Анджеліна Джолі

Девід Духовни відчув масштаб таланту Анджеліни Джолі під час першої зустрічі

ЗІРКИ STORRISS

 

 

63-річний актор Девід Духовни, який знявся разом із 49-річною Джолі у трилері "Гра в Бога" 1997 року, нещодавно з'явився на шоу Енді Коена на SiriusXM і розповів, звідки він знав, що одного дня актриса стане великою зіркою. "Я відчуваю, що відкрив для себе Анджеліну Джолі", пожартував він під час розмови з ведучим Енді Коеном.


Після того, як 56-річний Коен запитав: "Справді?" Духовни відповів: "Так, тому що я проводив кастинг, я брав участь у кастингу. Вона прийшла, і я просто знав, що вона кінозірка, і я сказав усім, що ми повинні взяти її на роль".


У фільмі Духовни зіграв Юджина Сендса, опального хірурга, який перевтілився у "стріляючого лікаря" для злочинців, а Джолі Клер, одну з подружок злочинців. В інтерв'ю для журналу Interview Джолі розповіла, що ця роль була "дикою".

 

 

"Гра в Бога" була дуже рок-н-рольною, веселою, гучною, говори що хочеш, одягайся дико і кохайся дико ви знаєте цю фантазію. Я дійсно дозволила собі потрапити в той світ", розповіла вона в інтерв'ю виданню. "У моєму віці я іноді відчуваю себе панком, коли потрапляю на певні знімання, але цього разу я цього не робила. Я відчувала себе жінкою".


Зірка Джолі зростала з головною роллю у фільмі "Джордж Воллес", яка принесла їй "Золотий глобус" за найкращу жіночу роль другого плану в серіалі, лімітованому серіалі або кінофільмі, знятому для телебаченні, 1998 року.


Два роки по тому вона отримала "Оскар" у номінації "Найкраща жіноча роль другого плану" за роль у фільмі "Дівчина, яку перервали" на 72-й щорічній церемонії вручення премії Американської кіноакадемії.


Червень був напруженим місяцем для Джолі, оскільки серіал "Аутсайдери", який вона продюсувала разом зі своєю донькою Вів'єн, що була асистентом продюсера, отримав чотири премії "Тоні". Цього місяця Джолі також відсвяткувала 49-й день народження.


"Анджеліна святкуватиме свій день народження вдома з дітьми. Захара повернулася з коледжу, і вона з нетерпінням чекає, коли всі проведуть цей день разом", розповіло джерело PEOPLE про те, як мама шістьох дітей планує відсвяткувати свій особливий день.


Джерело: https://people.com/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter