Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бекхем зраджував свою дружину, про що написав британський журналіст

Факти

Марія КАЛУШ
21 липня 12:28
288
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Девід Бекхем і його жінки

Девід Бекхем зраджував свою дружину, про що написав британський журналіст

Життєві історії

 

 

Девіда Бекхема і Вікторію Бекхем часто вважають однією з останніх пар, які залишилися у «великій владі». Бред Пітт і Анджеліна Джолі не воз’єднаються ніколи, Кім Кардашьян і Каньє Вест розлучилися назавжди, Селена Гомес і Джастін Бібер залишилися в минулому. Але Девіду та Вікторії якось вдавалося перейти через усі випробування впродовж останніх 25 років, незважаючи на численні чутки про їхні романи.


Якщо чутки правдиві і Вікторія знайшла спосіб пробачити, нова книга британського журналіста Тома Бауерса «Дім Бекхемів», безумовно, знову піддасть їхній шлюб випробуванню, оскільки всі звинувачення у зрадах знову викладено відкрито, цього разу всі в одному місці. 


Найвідоміша з імовірних інтрижок зірки футболу датована 2004 роком: його стосунки з тодішньою особистою асистенткою Ребеккою Лоос. Нині 47-річна жінка ще більше погіршила становище Девіда, коли виступила зі своїми заявами, розкривши справжню природу їхніх стосунків, оприлюднивши інформацію про ще один його роман з іспанською моделлю Естер Канадас.


За словами Лоос, їй телефонувала розлючена Вікторія, яка не могла додзвонитися до чоловіка. Лоос розшукала його і постукала у двері зі словами: «Девіде, твоя дружина телефонує», а коли той відчинив двері, щоб відповісти на дзвінок, Лоос була в ліжку.


Звичайно, це не єдиний випадок, коли одна з імовірних коханок Девіда висуває звинувачення у зраді. За словами Бауера, модель Селіна Лорі заявила, що спала з Бекхемом у Данії 2002 року.
Даніель Хіт, власниця салону краси, стверджувала, що в неї був контакт з Девідом у його будинку в Мадриді, а Бауер пише, що 2017 року Девід був дуже явно «вражений» діджейкою Леді Мері Чартеріс.

 


2010 року Девід і актриса Шарліз Терон не могли «відвести очей» одне від одного на жеребкуванні чемпіонату світу з футболу 2010 року. «Мова тіла між ними просто електрична», прошепотів один з делегатів.


Якщо ці чутки не відповідають дійсності, то наше серце розривається від того, яке навантаження це може покласти на їхній шлюб. А якщо це правда, ми хочемо знати, як вони ще не розлучилися! Можливо, вони зможуть дати Бену Аффлеку і Дженніфер Лопес кілька порад...


Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter