Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бекхем виніс свою дружину на плечах після закінчення святкування

Люди

Степан СЕМКІВ
21 квітня 13:24
519
Джерело: Газета "Життєві історії"

Девід Бекхем і його дружина

Девід Бекхем виніс свою дружину на плечах після закінчення святкування

Життєві історії

 

 

Вікторію довелося винести з приватного клубу, де відбулося святкування її 50-річчя, чоловікові Девіду. Це сталося о 2:30. Дизайнерка назвала цю ніч «найкращою в історії». Її нещодавня травма стопи змусила Вікторію покладатися на милиці й на коханого чоловіка.

 

Папараці сфотографували Девіда Бекхема з дружиною на спині, коли вони залишали вечірку. Колишній півзахисник «Манчестера Юнайтед» і збірної Англії переніс свою дружину через переповнений людьми тротуар до їхнього таксі. 

 

 

Серед інших гостей, які виходили з елітного закладу, були колишні колеги Вікторії зі Spice Girls Емма Бантон, Мелані Чісголм і Мелані Браун. Навіть Гері Горнер пішла з усмішкою, мабуть, відійшовши від нещодавного скандалу за участю її чоловіка.

 

Близькі друзі родини Розі Гантінгтон-Вайтлі та Джейсон Стетхем також уранці залишили вечірку. За ними вийшли співак Марк Ентоні та його дружина-модель Надя Феррейра. Поміж інших гостей були друзі сім’ї Гордон і Тана Рамзі, а також Дейв Гарднер – найкращий діловий партнер Девіда. 

 

На вечірці були присутні легенди Голлівуду Том Круз і Сальма Гаєк, які потрапили під приціл папараці. Поінформовані джерела видання стверджують, що вечірка обійшлася Бекхемам у 250 тисяч фунтів стерлінгів, а кількість гостей ледь не перевищила 100 осіб. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter