Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бекхем ухилявся від сплати податків і використовував різні схеми

Люди

Марія КАЛУШ
15 червня 09:43
191
Джерело: Газета "Життєві історії"

Девід Бекхем потрапив у репутаційну пастку

Девід Бекхем ухилявся від сплати податків і використовував різні схеми

Життєві історії

 

 

Нові звинувачення на адресу Девіда Бекхема щодо ухилення від сплати податків з'являються, ставлячи під сумнів репутацію футбольної зірки та активіста благодійної організації. Бекхем заперечує всі звинувачення. Він назвав їх "неправдивими" і "шкідливими".


Журналіст-розслідувач Том Бауер у своїй новій книзі "Будинок Бекхема" висунув певні звинувачення проти Бекхема, стверджуючи, що він протягом багатьох років використовував різні схеми, щоб мінімізувати сплату податків у Великобританії.


Футбольна асоціація (FA) розпочала розслідування звинувачень. FA заявила, що "серйозно ставиться до таких звинувачень". Спонсори Бекхема почали дистанціюватися від нього. Компанія PepsiCo, яка є одним із головних спонсорів Бекхема, заявила, що "стежить за ситуацією".


Деякі ЗМІ закликають позбавити Бекхема лицарського звання. Бекхема було посвячено в лицарі 2009 року за його заслуги у спорті.

 


Звинувачення проти Бекхема ґрунтуються на твердженнях, що він не платив податків з доходів, отриманих за межами Великобританії. Граючи за "Реал" Мадрид, Бекхем заробляв близько 16 мільйонів фунтів на рік, але не платив з них податів у Британії.


Футболіст змінив свій статус на нерезидента, хоча прожив багато років у Лондоні. Цей статус дозволяв йому уникати сплати податків. Про це пише Том Бауер.


Девід інвестував у різні схеми ухилення від сплати податків. Нариклад, вклав кошти в компанію Ingenious, яка використовувала лазівки в законодавстві, щоб отримати податкові пільги.
Компанії Бекхема запізнювалися із поданням податкових декларацій і "забули" про податкові зобов'язання на мільйони доларів.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter