Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Девід Бекхем розпочав мегасудовий позов проти продавців-шахраїв

Факти

09 травня
95

Девід Бекхем вимагає мільярд фунтів

Девід Бекхем розпочав мегасудовий позов проти продавців-шахраїв

 

 

Девід Бекхем розпочав новий судовий позов на мільярд фунтів стерлінгів проти 500 продавців, звинувачених у розповсюдженні підроблених копій товарів із використанням його бренду. Колишній футболіст, якому 49 років, використовує своє ім’я в різних рекламних компаніях і товарах. Він рекламує одяг, парфуми, аксесуари, сонцезахисні окуляри, відеоігри тощо.


Бекхем розпочав мегагрошову юридичну битву, щоб знищити онлайн-продавців, переважно в Азії, які наживаються на його імені та брендах. За даними The Sun, компанія DB Ventures, яка захищає його інтереси, порушила два судові процеси в США. Угода має за мету унеможливити продаж підроблених товарів із його брендом через сайти: Amazon, Etsy і Temu.

 

 

У судових документах, з якими ознайомилося видання, йдеться, що продавці «зловмисно» змушували людей вважати, що вони купують офіційні речі від бренду Девіда Бекхема. Минулого місяця Девід виграв масштабний судовий процес на 240 мільйонів фунтів стерлінгів у тому ж суді США проти кількох псевдовиробників у першому позові. У скарзі зазначено: «Їхній продаж становить реальну загрозу бренду DBV і впливає на стійкість його бізнесу».


Крім того, клопотання DB Venture про винесення заочного рішення щодо 44 відповідачів було задоволено, присудивши 8000 фунтів стерлінгів за кожне порушення. Однак загальна винагорода 352 000 фунтів стерлінгів значно нижча за 240 мільйонів фунтів стерлінгів, які команда Бекхема вимагала від 15 фірм разом.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

 

 

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter